Druge teme povezane s kralježnicom > Teme i rasprave povezane s kralježnicom

Vaša iskustva s popularnim crocs-icama

(1/3) > >>

teoantun:
Dok smo bili na rehabilitaciji, moj cimer je svuda šetao u crocs-icama, i po asfaltu i po makadamu. Kad bi obuo obične tenisice, bolila bi ga leđa i kukovi. Međutim, on je ravnopravno šetao sa mnom i po 4 kilometra. Ja u patikama, on u crocs-icama. Zanimaju me iskustva ostalih križoboljaca o njima, uključujući i medicinska mišljenja.
Gledao sam ih na ovoj stranici:

Samo registrirani članovi mogu vidjeti linkove. Registriraj se ili Prijavi se

lacroma:
Nosim ih godinama po kući jer su mi se pokazale najbolje. Ljeti mi je u njima vruće, ali ništa mi nije ni približno dobro kao one. Otkad sam operirana, nosim uglavnom MBT (za vani) i kroke doma - moja kralježnica ne prijavljuje problem (za razliku od običnih tenisica).

teoantun:
E to je najbitnije da obuća djeluje pogodno na kralježnicu. Ja sad točno vidim razliku od obuće do obuće. Plus što ne stajem jednako na stopalo pa me to dodatno umara. Jesi se morala privikavat na MBT-ke prvi tjedan samo po sat vrimena? I jesi pogledala na ovoj stranici koej sad sve imaju crocsice?

colateral:
sve najbolje i nisu uopce vruce,i duže traju od obicnih ljetnih šlapa i to onih skupljih koji se raspadu za 1 ljeto,s crocks u more i na kopno i traju vec 2g.
Jako dobro amortiziraju .

lacroma:
Samo registrirani članovi mogu vidjeti linkove. Registriraj se ili Prijavi seE to je najbitnije da obuća djeluje pogodno na kralježnicu. Ja sad točno vidim razliku od obuće do obuće. Plus što ne stajem jednako na stopalo pa me to dodatno umara. Jesi se morala privikavat na MBT-ke prvi tjedan samo po sat vrimena? I jesi pogledala na ovoj stranici koej sad sve imaju crocsice?

--- Kraj citata ---

Oprosti, tek sad vidim pitanja...pa ako je još aktualno...
U trgovini u kojoj sam kupila MBTice,  odmah sam spremila obične tenisice i nastavila do doma pješačiti oko pola sata. Nikad nisam ograničavala vrijeme provedeno u njima i nisam nikad osjetila smetnje (osim u sandalama koje nažuljaju oznojnu nogu).

Crocsice kupuje na rasprodaji s njihovih stranica i kupim one koje su najpoviljnije (obično oko 10 eura). Doduše, s tih se stranica ne može naručivati u Hrvatsku, ali snađem se s prijateljima u inozemstvu.


--- Citat: ---sve najbolje i nisu uopce vruce,i duže traju od obicnih ljetnih šlapa i to onih skupljih koji se raspadu za 1 ljeto,s crocks u more i na kopno i traju vec 2g.
Jako dobro amortiziraju .
Poslano: Svibanj 

--- Kraj citata ---

Colateral, ne bih se složila da nisu vruće, inače sam zimogrozna, ali definitivno zatvorene kroke nisu za našu južnu klimu- meni kojoj se noge uopće ne znoje, druga polovica travnja je znak za promjenu obuće.
Da, izvrsno amortiziraju i duugo traju (moj muž koji sve šlape sprži za pola sezone (uključujući i kožne), krokama ne može ništa dulje vrijeme.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju