Druge teme povezane s kralježnicom > Teme i rasprave povezane s kralježnicom

Voznja automobila: savjeti, problemi,...

(1/2) > >>

bojan:
Jedna stvar koju su mi rekli u Reaktivi i koja mi je puno pomogla jer sam imao dosta problema kada sam ponovno poceo voziti,
Rucnik se slozi i stavi kao potporanj izmedju ledja i sjedala. Velicina rucnika odnosno debljina ovisi o sjedalu i koliko vam odgovara da bude debelo.  Ja napravim traku od cca. 10-12 cm debljine cca. 2 centimetra, a dodatno sam kupio obicnu elastiku i stavim rucnik na nju tako da je citavo vrijeme u istom polozaju.

Razlika u odnosu na one posebne podloske koji se mogu kupiti je u tome sto u ovom slucaju niste fiskirani i rade kukovi odnosno citav trup se moze prilagodjavati voznji. Tako su mi objasnili i meni pomaze. Posebno je korisno po losoj cesti kad auto plese.

goga:
Pa nije loše. Probat ćemo i to. To vjerojatno pomaže što se tiče donjeg dijela, a ima li kakva pomoć kad kod držanja ruku na volanu ruke jako trnu. Šta tad pomaže osim spuštanja jedne po jedne ruke dolje s obzirom da bar jedna ruka mora biti na volanu?   ::) ???

Joško:
Meni osobno pomaže, koristim to od samog povratka u auto. Iako mi je sjedalo podesivo u lumbalnom dijelu, ovih 1-2 cm mi ugodno podupiru leđa.
Nastojim se i sjetiti da pri ulasku/izlasku u auto uvijek malo stisnem trbušnjake.

Fiumanka:
šta mislite, preporučili su mi vodeni ili zračni jastuk za vožnju u autu.
obzirom takvo što nikako ne nalazim, naletila sam samo na ovo:

Samo registrirani članovi mogu vidjeti linkove. Registriraj se ili Prijavi se

jel bi to bilo čemu?
ima li tko bolji prijedlog?

bojan:
Henrik, napisao si da imaš problem s autom. Već samo sjedenje ili nešto drugo?
Meni je problem vožnja po neravnom i rupe. Strese me. Isto ne mogu koristiti autobus.
Ja imam stari C3 i nije da mi treba bolje ali razmišljam uzeti polovni Nissan Juke samo zato jer bi Juke trebao biti stabilan i smanjiti moguće probleme.
Nije Jeep ali ide prema njemu.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju