Kraljeznica.com forum
Svibanj 24, 2012, 00:37:44 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Novosti: Za pisanje poruka na forumu potrebna je registracija. Svi savjeti i informacije na forumu i stranicama su informativnog karaktera. Za primjenu bilo kojeg tretmana ili vježbi konzultirajte se sa stručnom osobom.
Posjetite i stranice s tekstovima o kralježnici na adresi www.kraljeznica.com

Forum   Pomoć Traži Prijava Registracija  
Del.icio.us Digg FURL FaceBook Stumble Upon Reddit SlashDot

Str: 1 [2]
  Ispis  
Autor Tema: Planinarenje  (Posjeta: 1469 )
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Renata
Hero Member

ponekad sama sebi doktor

« Odgovor #18 : Travanj 21, 2011, 16:36:51 »

Nisam ni ja mogla voziti bicikl prvih 2-3- godine poslije operacije (ove godine će biti 5 godina) i kad sam naravno bila u stalnim i čestima bolovima.
A sada od kada nisam popila ni jednu tabletu od ljeta prošle godine (da pokucam - kuc kuc) u početku sam vozila orbitrek 30-40 min dnevno + pilates kod kuće, a u zadnjih par mjeseci planinarim i vozim bicikl svakih 2 - 3 dana po 20 km i više (a kad je loše vrijeme ostaje orbitrek). Bicikl nije MTB nego "gradski", dakle vozim se u uspravnom položaju i nemam nikakvih problema. Jedino izbjegavam neasfaltirane ceste i uspone jer pogotovo kod uspona osjećala sam manju neugodnost u leđima, ali ništa strašno (riješeno TENS-om). Kad naiđem na veći uspon malo poguram bicikl i to je to.  Smješko
Evidentirano

2006. interlaminectomia L4-L5
bojan
Hero Member

Profil WWW
« Odgovor #19 : Travanj 29, 2011, 22:08:42 »

Samo za informaciju da u Sloveniji u Brežicama ima povoljnih gojzerica ako nekog zanima.
Ovaj model je 77 EUR. U Zagrebu je 105. Naravno još se dobije povrat poreza. Imaju i neki popust pa je trenutno 70.

http://www.alpina.si/en/izdelki/sport_10_11/trekking/hiking_sport/?v=advance

Imaju vibram tehnologiju za smanjenje vibracija, a prijateljica mi je rekla da stvarno pomaže kod hodanje.
Prijatelj mi ih je kupio početkom tjedna ali još ih nisam preuzeo. Broj sam naravno probao u Zagrebu. :-)
Evidentirano

Operacija protruzije L5-S1 1992 u Vinogradskoj
teoantun
Sr. Member

In Te, Domine, speravi!

Profil Email
« Odgovor #20 : Travanj 29, 2011, 22:55:54 »

Smješko Smješko Smješko
Ma što li ti sve nećeš iznjuškai... Smješko)))))
A što je s MBT? Jesi ih probao? Kupio?
Evidentirano

V.R.S.N.S.M.V.   S.M.Q.L.I.V.B.  Crux Santa Sit Mihi Lux, Non Draco Sit Mihi Dux! Per Mariam ad Iesum! Zajedno u Kristu!

III 2011.g.  INTERLAMINECTOMIA L5 - S1 L.DEX.; ADHESIOLISIS; ABLATIO DISCI I.V. L5 - S1
Kraljeznica.com forum
« Odgovor #20 : Travanj 29, 2011, 22:55:54 »

Evidentirano
teoantun
Sr. Member

In Te, Domine, speravi!

Profil Email
« Odgovor #21 : Svibanj 01, 2011, 22:19:31 »

Teleskopski štapovi za nordijsko hodanje od 320 do 340 kuna.

http://www.zonasrca.hr/default.aspx
Evidentirano

V.R.S.N.S.M.V.   S.M.Q.L.I.V.B.  Crux Santa Sit Mihi Lux, Non Draco Sit Mihi Dux! Per Mariam ad Iesum! Zajedno u Kristu!

III 2011.g.  INTERLAMINECTOMIA L5 - S1 L.DEX.; ADHESIOLISIS; ABLATIO DISCI I.V. L5 - S1
Kraljeznica.com forum

Evidentirano
 Str: 1 [2]
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Kraljeznica.com forum | Powered by SMF 1.1.8. © 2005, Simple Machines LLC. All Rights Reserved. Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!