Druge teme povezane s kralježnicom > Vjezbanje i odrzavanje dobre kondicije

Višak kilograma i vježbe

<< < (3/9) > >>

Jasna:
Žao mi je Deziderio, posebno što ne možete hodati  :(. Svakako da bi onda sve bilo lakše izvodljivo.

denis 68:
Evo ja osobno mislim da je skidanje kilograma dobra stvar uspio sam sa 105 skinut na 90 kg žive vage ;D sad se nekako lakše osjećam lakše mi se sagnit droba više nema samo malo onoliko koliko to vole žene hahahahah ;Dda me žena čuje hehheheh nastojim i dalje zadržat kilažu čak i smanjit bar još 5 kg ,al u svem tom me ubija što mi sad svi kažu da sam bolestan od kad sam smršavio a prije su mi govorili da sam ka prasac hahahhah,no briga me bitno da je meni sad bolje.
Deziderio da tebi bi jako pomogao bazen al pošto nemožeš recimo da legneš u kadu da je napuniš pa da lagano vježbaš u njoj ako je to moguće,ja sam proba pa sam zamalo nogama susjedu uša u kupatilo  ;D ;D ;D

NISAM Pegula:
Ajme Denis nasmija si me samo tako  :)

ivonna:
ja sam ko cackalica, vjezbam, hodam, planiram i orbitrek ukomponirat, kao i plivanje sad kad pocnem radit. uvijek sam bila aktivna, pa mi je ova nemoc zbog bolova/operacije jos teze valjda padala. samo me zanima, kakvi se problemi (pretpostavljam da znam kakvi, ali ipak pitam strucne i iskusne) mogu javiti kod mozebitne trudnoce par godina nakon operacije?

kokolino:
Ako je sve u redu nakon operacije ne moraš imati nikakve probleme u trudnoći, a čini mi se da kod tebe još nije sve u najboljem redu. Kad dođe vrijeme i trudnoća ponašat ćeš se prema situaciji, (više mirovanja, vježbanje po programu, ako treba porod na carski... to sve u dogovoru s ginekologom i terapeutom, (imaš ih na Sv Duhu koji se godinama bave rehabilitacijom trudnica) ali stanje nakon interlaminektomije svakako nije kontraindikacija za trudnoću.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju