Druge teme povezane s kralježnicom > Vjezbanje i odrzavanje dobre kondicije

Višak kilograma i vježbe

<< < (8/9) > >>

Jasna:
Glagen, baš si me nasmijala. To stanje moja frendica inače zove "vrijeme u kojem je dobro da i namještaj ne pojede" :-). Ona je znala slistiti teglu kinderlade u tri ujutro. Sad sam se sjetila i onog nijemog filma Charlia Chaplina, u kojemu je on toliko gladan da mu se frend stalno "pretvarao" u kokoš. Ja nemam takvih napada, ali zato kada nemam cigareta - spremna sam ući i u najgoru rupetinu da ih kupim.

glagen:
poznato mi je i to s cigaretama ;)
i kavom.

ja sam puna poroka i užasno nedisciplinirana.
uvjerena sam da je smisao života užitak, a sve mi je manje užitka ostalo. i onda si još hranu od usta otkidam.

brinetka:
Glegen pravo si me nasmijala....samo tako dalje, uzitak i uzitak...

Katarina A.:
I moji poroci su slatko i cigarete...s obzirom da sam od kortikosteroda dobila nekoliko kilograma u zadnje vrijeme se mrvicu suzdržavam od ovog prvog, a odkad je zabrana pušenja čini mi se da više pušim jer stalno mislim kako negdje neću moći pa da se nadimim unaprijed...a pošto moj mačorčić ima divnu naviku da mi kutije s cigaretama sakriva pod namještaj kad mi pofale obavezno nađem nešto ispod trosjeda pa ne moram u kupovinu...

Jasna:
Sjetila sam se nečega što mi je pomagalo da smršavim...na frižider sam si bila zalijepila sliku gdje sam bila super vitka...cure, probajte  :)....meni je taj pogled prilično pomagao u odricanju od kaloričnih "sitnica".

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju