Puno remena i puno posjeta

15.05.2009.

Uh, tek sad vidim da je prošlo skoro godinu dana od zadnjeg zapisa. Jako dugo. Pored ovih stranica bavim se s drugim projekktima. Naravno sve u slobodno vrijeme kada ne radim., a vremena nikad dovoljno. U proteklih godinu dana najbitnija stvar je rast foruma i veliki broj korisnih poruka. Moram priznati da sam ponosan što je iz ničega nastalo nešto, a vjerujem da će biti još više događanja i još više sadržaja.

Prije nekoliko dana sam na forum ponovno stavio praćenje broja posjeta i jako me iznenadilo da samo forum posjeti više od 6000 posjetitelja mjesečno. Ukupan broj posjetitelja stranica i foruma sada je preko 12.000 mjesečno. I sad imam volje raditi dan i noć jer osnovni cilj stranica i foruma je promjeniti stvari i pomoći svima koje zadese problemi s kralježnicom.
Na dnu stranice možete vidjeti sliku statistike kada sam bio sretan sa 100 posjeta mjesečno, a slavio sam svaku dnevnu posjetu  koja bi stigla preko Googla.  :-)

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *

Prije slanja komentara molimo vas odgovorite na donje pitanje. Potrebno je upisati broj. (na ovaj način se onemogućava zlouprabu na stranici).

Jedan plus 1 = ? (rezultat upišite brojem)