Vidim da ima dosta pitanja. Idemo redom.
Uriel: Nije teorija zavjere, već PRAKSA! farmaceutska ind. živi od prodaje lijekova i kao i svi koji nešto prodaju, logično žele što veće tržište i što veći profit. Znači nije im cilj što više zdravih, već što više bolesnih. A svinjska gripa? Ptičja gripa? SIDA(AIDS)? itd..
Jopan: Svako živo biće zrači energiju (dokazano). Astrofizičari iznose dokaze da je cijeli svemir ispunjen tzv."tamnom energijom", dakle nije prazan prostor kao što se prije mislilo. Svi smo mi u Zemljinom magnetnom polju. Ima toga još, ali najbitnije je da se zapravo nalazimo u moru energije, čijeg postojanja nismo svjesni, ali ona je tu. Zemljino magnetno polje ima frekvenciju 7,83 Hz(ili približno 8 HZ). Ljudski mozak u alfa stanju titra u rasponu 7-14 Hz(preko 14 je beta stanje, a 4-7 theta). Terapeut mora doći u alfa stanje i tada se sinkronizira s Zem.mag.poljem, te kroz njega šalje informacije (otprilike tako funkcionira i telepatija). Da bi informacija stigla tamo gdje treba potreban je kontakt (telefonski). Ako terapeut ima fotografiju pacijenta, ne treba biti u stalnom kontaktu, zato je dovoljan i sms, da ovaj zna kad počinjemo. Bioenergija je upravo to - energija i ide tamo gdje je potrebna, možemo reći od višeg ka nižem potencijalu, pa tako nema opasnosti da "promaši". Komplikacije dosad nisu zabilježene. Denis: Ne zanosim se, znam što može i to je ono fascinantno. Ako ti je slab imunitet "iskrivit" ću te ne do poda nego do podruma, a ako imaš dobar imunitet stajat ćeš kao svijeća. U tome je štos, nije svatko jednako podložan psihokinezi ("iskrivljavanju" iliti "savijanju"). Ni Domančić ne savija svakog, itekako bira koga će.
Na frenky-evu primjedbu neću trošiti riječi.
Ovo je bilo najkraće što sam mogao napisati. Imalo bi se jako puno toga za reći, ali možda drugom prilikom.
L P svima