Tretmani > Alternativa

EFT- tehnika emocionalne slobode

(1/2) > >>

madagaskar:
Moderna istraživanja potvrđuju, da više od 85% fizičkih i zdravstvenih problema prouzrokovano je na emocionalnoj razini. Svakodnevan stres, traume, negativna razmišljanja nakupljaju se u našem tijelu i stvaraju emocionalne blokade, što na kraju rezultira bolešću. 

EFT – tehnika emocionalne slobode (engl. - emotional freedom technique) polazi od toga, da je poremećaj protoka energije (energetske blokade) u organizmu – uzrok svih naših problema. Kada je poremećaj u energetskom sustavu uklonjen, nestaju i nepoželjna psihološka i emocionalna stanja, kao i bolest, koja je uz njih nastala.

Tehnika emocionalne slobode pojavila se na svijetu u ranim 90-im. Njezin osnivač, Gary Craig, američki inženjer, koji je diplomirao na Stanfordu, cijeli svoj život je tragao za tehnikom, koja bi pomogla ljudima u održavanju idealnog fizičkog i emocionalnog zdravlja.


Kako funkcionira EFT

Tehnika emocionalne slobode radi na takav način, da uspostavlja normalan protok energije u našem tijelu. EFT možemo opisati kao  tehniku „emocionalne akupresure“, gdje se točke meridijana na tijelu stimuliraju lupkanjem prstom, a istovremeno se izgovaraju afirmacije.

Negativne emocije i stres stvaraju blokade energije u organizmu. Kada se pravilno primjenjuje, EFT brzo uspostavlja normalan tok energije, zbog čega dolazi do emocionalnog i fizičkog ozdravljenja.

Emotional freedom technique često pomaže, kada ništa drugo ne pomaže. Metoda je jednostavna, besplatna i može se primjenjivati bilo gdje i bilo kada!

EFT je vrlo impresivna, kada je riječ o psihičkim problemima. Dugogodišnje fobije mogu se doslovce izliječiti u 30-ak minuta. Ali riječ nije samo o psihičkim tegobama. Otklanjanje emocionalne blokade dovest će i do uklanjanja fizičkih bolesti.

- metoda je besplatna i učinkovita
- daje brzi rezultat
- neinvazivna
- jednostavna
- možete ju koristiti bilo gdje i bilo kada




madagaskar:
Samo registrirani članovi mogu vidjeti linkove. Registriraj se ili Prijavi se

Križoboljcima će video biti zanimljiv tek od 2:50 min.   
Najbolje od svega je što liječnici priznaju učinkovitost EFT-a, konačno su shvatili da trebaju liječiti i uzrok bolesti a ne samo posljedicu

kicmenac:
Ja mislim da necega u ovomu ima,ali opet gledam realno. Dal zub boli od stresa? Vjerovatno ne,vec je pokvaren i treba ga popraviti.

madagaskar:
Samo registrirani članovi mogu vidjeti linkove. Registriraj se ili Prijavi seJa mislim da necega u ovomu ima,ali opet gledam realno. Dal zub boli od stresa? Vjerovatno ne,vec je pokvaren i treba ga popraviti.

--- Kraj citata ---

Nažalost medicina mnogo toga ne može popraviti, osobito kada su u pitanju autoimune ili druge teške bolesti.

Jedna stvar je potreban popravak štete koju je neka bolest prouzrokovala a sasvim nešto drugo je raditi na uzroku i korjenu bolesti, medicina to ne može i ne zna i tu joj je potrebna velika pomoć.

Jopan:
Glupo mi je kada netko poredi zub i kralježnicu, zub ja za mene organ sličniji noktu i kosi.

Pored kirurga traumatologa ostavio bi i stomatologe, ostalo od ove zapadne (-iscjeditelj novčanika )medicine bi sve ukinuo kao u konačnici nepotrebno tj. štetno.

Madagaskar, kompletan video izgleda kao reklama za zatupljene amere (kakvi ćemo i mi ubrzo postati) a spominje se kao besplatna metoda.
Surfajući nailazim malo, malo na nekakve tečajeve koji koštaju eura i eura. ???
Zašto se metoda reklamira kao besplatna?

Isto se govori kako je metoda jako jednostavna a u priručniku koji sam pronašao je sve tako iskomplikovano da će većina pomisliti kako je jednostavnije potražiti nekog stručnjaka za ovo.
Ukratko , izgleda mi kao -ispiranje mozga.

Evo ovdje ima priručnik samo je potrebna registracija:
Samo registrirani članovi mogu vidjeti linkove. Registriraj se ili Prijavi se

 

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju