Ja sam bila kod dr. Grgića.
Odlučila sam se otići do njega jer sam do tada čula same pohvale, a prije mene je bila i moja prijateljica kojoj je pomogao.
Svidjelo mi se što je dosta temeljit, pogledao mi je prvo sve nalaze i slike, popričao sa mnom, detaljno me pregledao, a onda smo opet pričali i rekao mi je svoje mišljenje. Sve mi je detaljno objasnio i potakao da pitam ako mi još nešto nije jasno.
Odmah mi je dao do znanja da mi je situacija ozbiljna, da mi ne garantira uspjeh, ali da se isplati pokušat.
Nakon toga mi je napravio zahvat i rekao da dođem za 3 tjedna.
Upozorio me da će me idućih par dana malo više boljeti i da popijem nešto protiv bolova. Tako je i bilo i nakon par dana se bol postupno smirila i bila sam ok.
Kad sam došla na drugi tretman, opet me pregledao i rekao da mali napredak postoji, ali da je još prerano za davanje prognoze. Rekao je da će mi nešto više moći reći tek nakon cca 5 tretmana kada vidi kako reagiram na terapiju. I opet mi je napravio zahvat.
Poučena iskustvom od prvog puta opet sam popila nešto za bolove očekujući da će se postupno smiriti, međutim nakon dva dana su mi se bolovi jako pojačali, tablete više nisu pomagale , završila sam na hitnu na injekcije i utrnuo mi je dio stopala. Nakon toga sam nazvala njega da ga pitam nije li to malo prevelika reakcija na terapiju (inače, dao mi je i broj mobitela da ga mogu nazvati u slučaju potrebe) i on mi je rekao da moj problem još nije riješen i da budem par dana na injekcijama.
Ja sam tada opet napravila EMNG i MR koji su pokazali veliko pogoršanje u odnosu na prethodne nalaze pa sam odlučila da idem na operaciju i odustanem od daljnih tretmana kod njega.
Eto, meni nije pomogao. Dapače, stanje mi se i pogoršalo. Čula da u 90% slučajeva pomaže, a eto, ja upala u ovih drugih 10%