Tretmani > Alternativa

Kiropraktika - iskustva?

<< < (2/2)

davor:
Moram priznati da je istina ovo što si napisao, riječ je o Vjekoslavu Boljkovcu i u prvoj akutnoj fazi bio sam kod njega. Zdrobio me onako pošteno i jedno mjesec dana sam bio doslovno OK, samo što se sve vratilo nakon toga, nažalost, ali ono što želim reći jest da je njegova njemačka škola kiropraktike u najmanju ruku učinkovitija od one američke koja je ali stvarno, mlaćenje prazne slame. Bio sam i kod dr. Stacey i kod dr. Šanteka pa znam šta pričam.

Oni rade klasične manipulacije koje, ponavljam, ja napravim sam sebi ujutro i navečer kada legnem na pod i zarotiram se, i to mogu napraviti i za lumbalni, torakalni i vratni dio kralježnice. To si ja napravim doslovno u minuti, a tamo bi za to dao 200 kuna.....

lipo mi je:
Nije Davore,ovaj je dr. Stošić,vjeruj mi dobar je,izgleda onako malo ludasto,ali kapa do poda.Jedno samo mora biti jasno,da nisam kakav sam nekad bio,znači moram pazit što radim,nema više "oranja ko stoka",reklo bi se: stani na balun !!
Najvažnije je da nema boli

gocco:
Pozdrav....
Bio sam podjelio svoja iskustva o izokinetici (vrlo pozitivna)
Naime, kao i svi vi vučem probleme od prije (2009.), l4/l5/s1, neoperaciji, vježbanje, prehrana, tralalala
Stanje se pogoršava unazad mjesec dana, pokušavam sa izokinetikom ali neide , prevelika upala, odlazim u Daruvar, uplaćujem si 10 dana sportskog aranžmana, ali neide...."inter x", kao nešto novo kod nas mi ne pomaže (4 terapije u 2 dana), vježbanje neide , u biti lagani očaj....pa hebemu miša dosad ovako nije bilo,,(btw, snimam i magnet koji ne pokazuje daljnje pogoršanje, ali upala je jaka)
I onda, ko iz vedra neba, splet okolnosti ili "act of God"....upoznajem gosp.Marinka Smolčića koji je na jedan dan došao obići svoje kolege iz rukometne repke invalida (gluhih), čovjek me prima, sjedam na stolicu,govori mi koje radnje da radim, on odrađuje kiro/fizijatriju/kiro/nešto sa prstima...i objašnjava mi da će vratiti diskove nazad..
Nakon 20 min , ustajem, on mi savjetuje odlazak iz Daruvara, ne križati noge 7 dana i mazati voltaren gelom...nevjerujem, zbunjen, vođen adrenalinom, poslušam ga...
Danas je 8 dan....ne mogu vam opisati kakav je divan osjećaj biti 80 % bolje.
Ipak u međuvremenu odlazim dr. Egiću (privatno), da dobijem potvrdu stanja, i da, i on sam mi govori, citiram "imali ste operaciju, ali bez noža"....sve ti je to sad ok (doduše to bi jedino MR službeno dokazao), sad na more, plivaj i najesen u teretanu.
Do tad vježbe za stabilizaciju kralježnice.
Marinko, gdje god da si, ni kune mi uzeo nisi, pamtit ću te do kraja života, kao i moja obitelj....

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju