Tretmani > Alternativa

Koloidno srebro

(1/3) > >>

goga:
Danas na poslu od mojih gostiju sam dobila članke vezane za koloidnu srebrnu vodu
. Nikad do sada nisam čula za ovako nešto ali mislim da bi svi mi to trebali imati u kući i koristiti. Dosta forumaša bi riješilo mnoge zdravstvene probleme koje imaju vezano ili nevezano uz kralježnicu. Ako nekog zanima neka pročita na ovom linku:

Samo registrirani članovi mogu vidjeti linkove. Registriraj se ili Prijavi se

Ako želite napišite svoje mišljenje o ovome i eventualna iskustva ako ste koristili ovu vodu.

Neurokirurg:
GLUPOST

goga:

Nisam se nadala baš ovakvom komentaru ali dobro, svi imaju pravo na svoje mišljenje. Ja  sam se dosta uverila u istinitost alternativne medicine i neslažem se da bi netko toliko opisivao i pridavao važnost nečemu što nema smisla. Na internetu sam našla dosta stranica o ovoj temi. Jedino što je istina da mnogi da bi zaradili zloupotrebljavaju čovjekov interes pa prodaju i ono što nije pravilno napravljeno i sa velikim postotkom vode tako da se i djelovanje umanjuje. Evo još jednog linka gdje je malo jednostavnije prikazano djelovanje srebrne koloidne vode:


Samo registrirani članovi mogu vidjeti linkove. Registriraj se ili Prijavi se

Tesla:
Goga moram se ukljuciti u ovaj komentar. Internet zna biti jedna velika lazna propaganda. Sam izgled stranice na ovom linku kada sam vidio odmah sam skontao da je to laz, pogotovo sto je to na stranici nekog slikara koji nema nigdje veze sa medicinom.
Ja sam elektronicar po zanimanju i isto tako pise se jedna laz o orgonskoj energiji.Ja koji poznajem elektroniku i mehniku su to price za malu djecu. Ukucaj u google pa ces viditi. Da je tako nebi niko kupovao benzin, a lekse je to napraviti nego sistem na koji radi benziski motor.
Tako isto i za taj lijek. Kako su ga nafalili, za to nebi saznali preko stranice od jednog slikara, vec bi vrvio svijet od prica o tom lijeku.
Ovaj dole link ne radi: Samo registrirani članovi mogu vidjeti linkove. Registriraj se ili Prijavi se

Neurokirurg:
jos jednom vrlo detaljan odgovor, GLUPOST!

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju