Autor Tema: Ljecenje smolom  (Posjeta: 12729 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

isko

• Newbie
  • *
    • Email
Ljecenje smolom
« : Listopad 15, 2010, 15:34:52 poslijepodne »
Evo nakon mog kratkog predstavljanja zelio bih pitati sve koji imaju bilo kakvu informaciju o ljecenju u Porecu i Zagrebu kod tzv.Hadzivasileva koji pravi kremu sa bazom od smole za svakog pacijenta na osnovu dijagnoze tretman traje 7 dana i kazu da ima efekta kada zivac nije ostecen diskom koji ga pritisce.evo neke od informacija koje sam uspio naci na WEB-u http://infor-me.com/vijesti_opsirnije.php?vid=10115 pa molim sve one koji imaju bilo kakav podatak o tome da li je ucinkovito ili ne da podjele sa nama "strasljivcima"od operacije.hehehe sve bi probo samo da ne idem pod noz...

Neurokirurg

• Sr. Member
Odg: Ljecenje smolom
« Odgovori #1 : Listopad 15, 2010, 21:46:44 poslijepodne »
slazem se da je operacija zadnje rjesenje ukoliko dodje do apsolutne potrebe za operacijom kao sto je neuroloski poremećaj no drauga po meni jako bitna indikacija je smanjenj kvalitete zivota o cemu cete sami odluciti.
ono sto bih htio naglasiti je da ne postoji nacin da se ekstrudirani disk nekim čudnim načinom vrati natrag stoga nemojte se zanositi sa glupostima kao sto ste vi naveli jer ja o kralježnici znam sve i nema alternative. postoji dobra fizikalna terapija uz dosta sreće s čime se može uspostaviti stabilnost tog dijela kralježnice i prevenirati potreba za operacijom ali nikakve kreme, smole srebro i slične gluposti. budite ozbiljni........

kokolino

• Guru
  • Hero Member
« Odgovori #2 : Listopad 16, 2010, 15:48:50 poslijepodne »
Isko vaš prvi post nije odavao dojam da ste neozbiljni. Oprostit ćemo vam ovaj izlet u sivu zonu. Nakon takvih metoda možete samo ostati bez značajne svote novaca a nikako bez tegoba.

kicmenac

• Forumas
« Odgovori #3 : Listopad 18, 2010, 23:56:34 poslijepodne »
pošto sam u poreču trenutno,mogu probati i to. ali sansa da ce mi to pomoci je 1%,tako da se ne nadam nekom cudu ...
DDD L3/L4 sa annular tearom...
Operacija 28.02.12,Selektivna endoskopska diskektomija sa anuloplastikom @ Vertebris
Hernija diska T6/T7. Kronicna upala druge rebrene hrskavice,paralalno tome tupa bol medju lopaticama

isko

• Newbie
  • *
    • Email
« Odgovori #4 : Listopad 20, 2010, 23:13:51 poslijepodne »
heheh bas ste me ohrabrili...posebno "neurokirurg"

a kicmenac ako probas i idalje budes kicmenac javi nam rezultate

kokolino ja sam odavno u CRNOJ ne u sivoj zoni-mrak mi je pao na oci

kicmenac

• Forumas
« Odgovori #5 : Listopad 27, 2010, 13:54:13 poslijepodne »
pitanje??? koja korist od ovog posta kada se nigdje ne moze nabaviti kontakt broj :S ???
Operacija 28.02.12,Selektivna endoskopska diskektomija sa anuloplastikom @ Vertebris
Hernija diska T6/T7. Kronicna upala druge rebrene hrskavice,paralalno tome tupa bol medju lopaticama

bojan

• Hero Member
    • Bojan - zdravstveni status
« Odgovori #6 : Listopad 28, 2010, 00:10:27 prijepodne »
pitanje??? koja korist od ovog posta kada se nigdje ne moze nabaviti kontakt broj :S ???

Mozda i bolje da nema broja. :-)
Operacija protruzije L5-S1 1992 u Vinogradskoj

kicmenac

• Forumas
« Odgovori #7 : Listopad 28, 2010, 17:01:43 poslijepodne »
i to sta kazes....ionako isti vrag uvijek....

isko

• Newbie
  • *
    • Email
« Odgovori #8 : Studeni 04, 2010, 22:14:10 poslijepodne »
imam ja broj ako neko zeli nek mi se javi na pp pa cu mu dat imam i za smjestaj odma do tog da ne lutate
kazem "ako neko zeli" a ne bi reko da imam zainteresovanih