Madagaskar, ja mislim da si fulala u metodi, ta metoda kojom si radila ne namjesti trajno atlas na svoje mjesto.
Pozorno pogledaj emisiju i uradi ponovo po atlasprofilax metodi i preporodit ćeš se.
I sam sam lutao i poslije podebljeg uveska bespotrebnih nalaza, kilograma popijenih tableta, bačenih novaca, ali i strašne patnje sam
riješio problem..
Forum je u biti promašen gdje se potrošilo hiljade postova na traženje rješenja a on je jednostavan i lako riješiv.
Atletičar, Denis, ti ... osobito oni koji su imali i probleme sa vratom (bol) , bol u zatiljku, trnjenje ruku, bol u stomaku .. bol nestaje odmah, nakon određenog vremena 3-9 mjeseci nestaju hernije i spondiloza. Najduže traje oporavak kod onih koje boli noga što konvencionalna medicina pokušava rješiti na krivom mjestu uz obvezni recidiv jer problem nije riješen u srži.
Uz to pilates lopta, magnezij klorid koji će razgraditi nakupljeni kalcij u organizmu. Nije loš ni jonizator zraka koji će vam smanjiti neprilike promjenama vremena.
magnezij klorid:
http://www.val-znanje.com/index.php?option=com_content&view=article&id=1521:magnezijev-klorid-za-zdravlje-i-pomladivanje&catid=25:tekstovi&Itemid=201Zvuči stvarno nevjerojatno pored propagandne mašinerije koju plasira konvencionalna medicina, sjetite se samo reklame za najobičniji -neofen.
Pored toliko varalica i obmane konvencionalne medicine kojoj očito paše da se ne nađe rješenje jer tako crpe svaki atom neše snage energije i novaca je stvarno teško povjerovati ali si dajte za truda i nađite nekoga ko je bio i raspitajte se za iskustva. Možete početi sa drugim forumime gdje se ne možete naići na negativno iskustvo.
NRZ - Atlas (1-4)NRZ - Atlas (2-4)NRZ - Atlas (3-4)NRZ - Atlas (4-4)