Bais prvo i osnovno taj tvoj Bioenergetičar kao što sam kažeš,je readio po metodi??
Bioenergije,a Domančič radi metodom Bioenergije tj.pravim načinom Bioenergije.Pod brojem dva ja sam bio dosta puta i nikad nisam čuo o takvim pričama gdje se sspominje,meridijan,frekfrencije,te zemaljska magnetna polja.Čuo sam samo to da svi mi imamo u sebi energiju koju treba znati preusmjeriti na drugog, i tu i je ta caka,svi mi možemo biti inžinjeri samo se postavlja pitanje kakav će ko biti u praksi.A što se tiče plačanja to što ti navodiš taj čovjek je čisti primjer šarlatana koji kupi pare,jer metoda Bioenergije funkcionira da imaš 4 tretmana,ukoliko osjetiš poboljšanje ,a također ga i ne osjetiš, nisi dužan ostaviti niti platiti niti jedne lipe,stvar plačanja je individualna tj,kako ko procjeni da može ostaviti,a ujedno možeš se zahvaliti i izaći van i niko ti neće zamjeriti ,a naravno sljedeći put također ćeš biti primljen bez obzira što nisii ostavio novce:Domančić tumači da je to dar Božiji te da za to nema cijene i na usluzi je svim bolesnima,ko če koliko dati to je stvar dobre volje.
Takvih Bioenergetičara znam dosta koji su samo kopije Domančića i koji koriste te metode da bi se dokopali para,uopće ih nije briga da li če nekom pomoći.
Eto i Neuro je dao svoj odgovor što se tiće Bioenergije i nemoj ga osuđivati jer isti kao što kaže možda prvo pacjenta posavjetuje da proba sa Bioenergijom,te ako neide onda poduzima daljnje mjere i radnje.Po meni je to sasvim u redu ,naprotiv volio bi da ima više takvih slučajeva ako doktori mislu da će neka druga metoda pomoći prije operacije da pacjenta upute a da ipak ta operacija bude zadnja stvar.
Kao što sam neuro spominje ,meni je Bioenergija pomogla da budem puno smireniji opušteniji a ujedno tako sam se i osjećao prije dolaska na operativni zahvat,te bi svakom preporučio bar koji tretman Bioenergije prije dolaska na operaciju