Tretmani > Alternativa

Stol za inverziju

(1/3) > >>

bistrovic:
Ljudi, ja sam patio od bolova zbog problema s kralježnicom, a onda sam se preporodio kada sam počeo koristiti STOL ZA INVERZIJU Samo registrirani članovi mogu vidjeti linkove. Registriraj se ili Prijavi se
Niz godina sam posjećivao kiropraktičare, išao na konvencionalnu terapiju i onda ovo... Sada mi ne teba ništa osim par minuta lagane inverzije svaki drugi - treći dan. Tegobe su nestale. Kako dobar osjećaj!

Denis:
Bistrović ja bi te zamolio da malopojasniš svoje tegobe sa kralješnicom,ili pak napišeš koju rjeć o kavim problemima se kod tebe radi,jer taj stol sigurno neće riješiti protruzije diska ;)

madagaskar:
Super, posudiš mi ga na tjedan dana, sigurno ti ga vračam  ;)

spinewarrior:
"druže" bistrović ja sam već načeo ovu temu,ima ti na forumu pa baci oko....Pošto si ti vidim ovo jako dobro izreklamirao i ti ga imaš ja bih postavio par pitanja i naravno zamolio odgovore koji će vjerujem biti korisni za mene i za sve one na forumu koje ovo interesira.
1.koja firma ovo prodaje (na web stranici nije ništa navedeno,izgleda da je tek u fazi pravljenja i nema nikakvih informacija ???)
2.da li inv. stol ima garanciju,ako da koliko vremena ?
3.koliku visinu i težinu korisnika stol može podnijeti
4.navedi šifru,odnosno model stola ti ga imaš pa bi molio odgovor,,,hvala !!!!!!!
5.koji su uvjeti plaćanja (kartice,gotovina---ima li popust na cash)
6.kakvi su uvjeti dostave
7.koja je to vrsta stola ima ih više----npr.švedski inv.stol pa američki ili usa inv. stol itd...
evo ja naveo par detalja koji su važni,mogao bih još ali bit će i ovo dovoljno !!!
znači da ovo ne bi sličilo na jeftinu reklamu (ili ako ideš pravit biznis pravi ga kako treba) molio bih odgovore,jer ponavljam ti si naveo da ga imaš,pa da ljudi između ostalog ne troše mobitel kad ga ti reklamiraš,znači molio bih da pomogneš svima na forumu sa svojim znanjem o ovome,,zahvaljujem
sw !!! :)

Denis:
Upravo tako ti detalji su jako bitni a mene zanima još uz to koji je problem u Bistrovića da bi se drugi mogli ravnati,da nebi došlo nekom do neželjenih pogoršanja i posljedica.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju