Tretmani > Alternativa

theta iscjeljivanje

(1/2) > >>

spinewarrior:
zanima me da li netko ima iskustva s ovom metodom iscjeljivanja i da li je netko bio na seminarima koji se održavaju većinom u zg ? navodno prema dostupnim člancima iscjeljitelji koji rade s ovom metodom mogu raditi doslovno čuda !!!  ??? to me malkice zaintrigiralo pa bih molio vaša iskustva !!!! hvala !!!

pantaghana:
bais, da li si isprobao thetu pa pricas iz iskustva???

Bais:
ne, ali imam u familiji jednog naivca koji je isprobao tako da govorim iz iskustva

pantaghana:
pa, bilo bi lijepo kad bi to iskustvo podijelio ovdje. thx

Bais:
Evo da podijelim iskustvo s theta liječenjem koje u stvari prenosim od svog rođaka. Dakle, dotični je ljetos bio na nekom seminaru u New Yorku i prilikom kupnje u supermarketu "osvojio" bon za tečaj theta healinga. Da smo u HR vjerojatno bi ga bio bacio u smeće, ali na je na njemu pisala vrijednost od 450 dolara pa ga odluči iskoristiti. Uglavnom predavanja se svode na priču o nevidljivoj energiji mozga, upoznavanje višeg ja, razvijanje empatije, prepoznavanje štetnih energija u prostoru pa sve do kontaktiranja anđela čuvara i sl. E sad, kako je moj rođo naših gena upita on predavačicu koja je mjerna jedinica za energiju. Na to se ona zbuni i počne pričati o tome kako energija ne može djelovati ako u to ne vjerujemo.

I tu bi sva mudrost ove priče: treba vjerovati. Vjera je svakako važan dio čovjekove prirode, ali eksploatirati vjeru na takav način uistinu je svetogrđe. Pogledajte malo bolje pristup tih predavača: sve je itekako upakirano u jedan fini marketinški paket s vrlo jasnim ciljanim tržištem - ljudima koji su u takvoj situaciji da su spremni prihvatiti bila što, što bi nudilo makar i teoretsku šansu poboljšanja. Mislite li da je slučajno ovu temu postavio baš spinewarrior? Ne znam za vas, ali meni se srce steglo kad sam pročitao njegov prvi post iz prosinca. I zato mrzim kad se na takav način ljudima hoće izbit šoldi iz džepa

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju