Druge teme povezane s kralježnicom > Bol i kontrola bolova

Tens u Burst nacinu rada

<< < (2/2)

kokolino:
Pita te li se da li nam bol šalje znak da je problem velik i da ga treba riješiti jer bi šteta mogla biti veća i nepopravljiva. Analgezija sama za sebe nije svrha osim ako ste isporbali baš sve i ostaje vam jedino to.

Plavuša:
Samo registrirani članovi mogu vidjeti linkove. Registriraj se ili Prijavi sePita te li se da li nam bol šalje znak da je problem velik i da ga treba riješiti jer bi šteta mogla biti veća i nepopravljiva. Analgezija sama za sebe nije svrha osim ako ste isporbali baš sve i ostaje vam jedino to.

--- Kraj citata ---

Ja imam problem, da li je velik - ne znam - ja mislim da jest kad stvara toliku bol, neurokirurg smatra da mi se operacijom ne može otkloniti bol (ako sam dobro shvatila) - detalji su pod "mojom temom" tako da ih ovdje ne ponavlja i odem u off. Moja liječnica opće medicine "vodi" me pod dijagnozom "kronična bol" - očito i ona odustala od mene.
Za sada smo TENS i ja najbolji drugovi - bolje i to nego tramali koji ionako baš i previše ne pomažu, a raditi se mora, a uostalom bolovi su tu i kad mirujem i praktički uopće ne sjedim preko vikenda.

NikolaST:
Ne znam jesam li u off-u ali ozbiljno razmisljam o kupovini compex uredjaja. Mislim da je jedna od funkcija I TENS. Ukratko elektro stimulacija misica. Moj fizio to primjenjuje na meni, prijatelj koji je kondicioni trener kosarkaskog kluba(I sam op L5S1) ga hvali I koristi za kosarkase (ne samo kod rehab vec I opcenito za jacanje misica).ima li ko kakva iskustva s njima tj gdje ga kupiti u rh (zelim usporediti cijene sa USA) te koji model. Hvala!
Ako ja sta saznam podijelit cu sa vama. Za sada kazu model MI 500

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju