Druge medicinske teme > Bolesti, ozljede, operacije,...

Sepsa i amputacija

(1/8) > >>

senainter:
Molim svakoga ko zna koji je najbolji djeciji hirurg u Hrvatskoj. Radi se o bebi od 3 mjeseca, koja se zarazila sepsom u toku operacije u kojoj su joj ugradjivali stent prema bubregu. Operacija nije uspjela i jos je beba dobila sepsu. Ruke i noge su mu pocrnile i ovde zele da rade amputaciju, ima li kakvih drugih mogucnosti kod vas, regeneracija nesto bilo sta???
Kome se mogu poslati nalazi novac nije problem.

senainter:
Hvala na odgovoru, nije moja beba srecom nego od kolege. Hvala Davore poslat cu i njemu poruku

senainter:
Davore samo su me sasjekli i rekli da ne mogu nista uraditi, pa nisu ni pogledali bebu I am disapponted  :(

kokolino:
Za urotrakt prof Batinica i njegov tim KBC Zagreb Rebro.Krasan čovjek i još bolji stručnjak. Dječji ortoped  KBC Zagreb Šalata prof Antičević. Isto tako odličan stručnjak i čovjek. Rekonstruktivna i plastična kirurgija prof Stanec KBC Dubrava. Priča koju ste napisali je stravična?!

senainter:
Hvala svima na informaciji to mi je trebalo. Sad skupljamo pare da bebu izmjestimo ili u hrvatksu ili u sloveniju. To nam je radni kolega i uzasno nam je svima tesko u kolektivu, cinimo sve sto je u nasoj moci al cinjenica je da su oni bebu sredili samo tako. Mala operacija se pretvorila u kosmar. Nadajmo se da ce beba uspjeti da se vrati u kakvo takvo funkcionalno stanje. Ne znam zasto mu to prije nisu rekli, jer su bebi udovi pocrnili jos prije dvie sedmice odmah nakon te sepse .... :'(

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju