Kraljeznica.com forum

Druge teme povezane s kralježnicom => Dijagnostika => Autor teme: anita89 - Travanj 10, 2011, 18:26:02 poslijepodne

Naslov: MOLIM SAVJET ;)
Autor: anita89 - Travanj 10, 2011, 18:26:02 poslijepodne
Pozdrav svima!
Moje ime je Anita i imam 21 god i imam problemčića s kralježnicom :))))
Ovako, imam skoliozu 25 stupnjeva još od puberteta i pogrbljenog držanja. Uvijek sam bila aktivna plesala, razgibavala se, trčala i nisam
imala nekih problema i bolova. Polovicom 12 mj 2010 god, znači prije 3 i pol mjeseca mi se pojavila bol s lijeve strane ispod lopatice, između 5 i 6 rebra s lijeve strane. Važno je naglasiti da sam prije toga par večeri spavala na rastegnutom kauču i mislim da je to tada i počelo. Bol ne osjećam dok nešto radim ili slično, čak ni u mirovanju, već u određenim položajima i kada nategnem namjerno leđni mišić, npr kad jaaaako uzdahnem tada osjetim bol, baš kao da me zateže taj mišić s lijeve strane. Moram reći i da se pojavljuje kada sam savijenom položaju u kakvom sam zadnjih godinu dana jer sam po cijeli dan na kompjuteru zbog faksa. Kada me netko izmasira na tom dijelu ispod lopatice i malo desno lijevo osjeti se kao da nešto preskače, možda mišić ili žila, ne znam ni ja,  ali kada me tu masiraju baš onako boli, kao da nije sve na svom mjestu. I kada plešem i izvijem se nekako baš osjetim da me zategne.  Ako mi možete pomoći savjetom, da li da odem na masažu ili ne znam ni ja što? I što vi mislite što bi to moglo biti?  Možda u Zagrebu jer tu studiram a inače sam iz Dalmacije. Hvala svima koji će odgovoriti! ;)))))
Naslov: Odg: MOLIM SAVJET ;)
Autor: alyna - Svibanj 02, 2011, 15:58:42 poslijepodne
Bok.Nemam pojma šta bi to moglo biti,ali probaj pripazit da ipak ne sjediš previše.Barem se svako malo istegni i razgibaj.Probaj možda malo s Deep Reliefom namazat i probaj neku laganu masažicu.Ako odeš kod nekog ko zna što radi sigurno ti ju neće radit ako procijeni da bi ti škodila.
Naslov: Odg: MOLIM SAVJET ;)
Autor: teoantun - Svibanj 02, 2011, 16:13:18 poslijepodne
Draga anita, svakako se savjetuj s liječnikom... On će znati, makar neka te uputi na pregled neurologu, fizijatru.....
Naslov: Odg: MOLIM SAVJET ;)
Autor: kokolino - Svibanj 02, 2011, 19:56:27 poslijepodne
Fizijatar dr Grgić radi kvalitetno i manuelnu medicinu.