Autor Tema: Filmovi  (Posjeta: 15962 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

worf

• Hero Member
Filmovi
« : Siječanj 14, 2010, 06:51:04 prijepodne »
Sinoć sam pogledao izvrstan film "Ink" ,doduše film djeluje malo bolesno i nerazumljivo,ali kad poloviš sve konce i skužiš radnju,film je prva liga ;D
Evo i jedan citat iz filma,nad kojim bismo se mi križoboljci mogli malo zamislit ;D 
"Ponekad je potrebno malo oštetit tijelo,da bismo ozdravili dušu" ;D

http://www.youtube.com/watch?v=ZBGeErufQdY#
Moramo graditi tvornice lijevom rukom,u desnoj ruci držati pušku,a s obje noge gaziti crve.
Ernesto Che Guevara

VENCEREMOS

worf

• Hero Member
Odg: Filmovi
« Odgovori #1 : Siječanj 14, 2010, 07:00:08 prijepodne »
Također preporučam za pogledat i film "Avatar",radnja filma je malo debilna,tj.kaubojci i indijanci u dalekoj budučnosti na nekom dalekom planetu,ali je zato scenografija za 10!Pošto film trenutno igra u kinima u 3d tehnici,svakako pogledajte film :)

http://www.youtube.com/watch?v=BNgveJhgfPQ#
Moramo graditi tvornice lijevom rukom,u desnoj ruci držati pušku,a s obje noge gaziti crve.
Ernesto Che Guevara

VENCEREMOS

Plavuša

• Hero Member
  • ponekad sama sebi doktor
« Odgovori #2 : Siječanj 14, 2010, 16:15:47 poslijepodne »
I ja sam pogledala Avatar prije neki dan, skinula ga s neta. Film je tako-tako, sviđa mi se ljubavna tematika  kao i svakoj ženi :D, film je dosta dorađen na računalu, ali me je o.k.
2006. interlaminectomia L4-L5

worf

• Hero Member
« Odgovori #3 : Siječanj 14, 2010, 16:34:26 poslijepodne »
I ja sam pogledala Avatar prije neki dan, skinula ga s neta. Film je tako-tako, sviđa mi se ljubavna tematika  kao i svakoj ženi :D, film je dosta dorađen na računalu, ali me je o.k.

Nije samo dorađen na računalu ;D  praktički je cijeli napravljen u kompjutorskoj animaciji i radio se skoro 10 godina,jer komjuterska tehnologija nije mogla pratiti zahtjeve filma ;D
Ernesto Che Guevara

VENCEREMOS

Denis

• Hero Member
« Odgovori #4 : Veljača 01, 2010, 22:04:50 poslijepodne »

Nije samo dorađen na računalu ;D  praktički je cijeli napravljen u kompjutorskoj animaciji i radio se skoro 10 godina,jer komjuterska tehnologija nije mogla pratiti zahtjeve filma ;D
Film je zakon gledo sam ga par puta i to sa naočalama 3d,stvarno je super a mogo bi ga i sad pogledat  Worf dobra preporuka

pantaghana

• Sr. Member
« Odgovori #5 : Veljača 01, 2010, 22:21:35 poslijepodne »

mislim da se o Avataru ne moze suditi na osnovu gledanja neke lose snimke s neta. kao sto je worf rekao, teziste tog filma nije u radnji, koliko u svim efektima i tehnologiji kojom je to napravljeno, a to nikako ne mozes dozivjeti iz snimke trenutno skinute s neta. ja nisam ljubitelj filmova takve tematike, ali Avatar me odusevio. praznik za oci. a i usi, jer je i glazba izvrsna. gledala sam 3d verziju, pa mi je dozivljaj bio jos i veci, ali kazu oni sto su gledali 2d i 3d da su boje jos intenzivnije u 2d. svaka verzija ima svoju car i svoje posebnosti.
Hemilaminectomia L4/L5 - srpanj 2008.

Plavuša

• Hero Member
« Odgovori #6 : Veljača 01, 2010, 22:29:09 poslijepodne »
Klinac je gledao u 3D u kinu u Zagrebu i oduševljen je. Kaže da se na nekim mjestima kao izmicao jer je mislio da će mu npr. prašina doći u oči. Ja nažalost više ne mogu do ZG samo tako zbog zabave (rasklenula bi se! - rekli bi u mojem kraju). Inače, pogledala sam ga još 2 puta (imam viška vremena) i sve više i više mi je o.k.
Ja si uz pomoć torrenta skidam filmove i klincu crtiće i zadovoljna sam. Nikad ne skidam kino verziju, nego uvijek što bolju sliku, po mogućnosti DVD.
I znam da nije to kao u kinu - inače obožavam ići sa klincem u kino gledati crtiće - Madagaskar 1-2, Ledeno doba 1-3 i slični. Samo ne znam koliko će to potrajati da se izvlačim na njega jer je već rekao da su ga počeli kolege čudno gledati jer dolazi sa mamom u kino. Iako su i neki mislili da sam mu sestra!  ;D Da se odmah pohvalim!  ;D

Denis

• Hero Member
« Odgovori #7 : Veljača 02, 2010, 11:11:30 prijepodne »

mislim da se o Avataru ne moze suditi na osnovu gledanja neke lose snimke s neta. kao sto je worf rekao, teziste tog filma nije u radnji, koliko u svim efektima i tehnologiji kojom je to napravljeno, a to nikako ne mozes dozivjeti iz snimke trenutno skinute s neta. ja nisam ljubitelj filmova takve tematike, ali Avatar me odusevio. praznik za oci. a i usi, jer je i glazba izvrsna. gledala sam 3d verziju, pa mi je dozivljaj bio jos i veci, ali kazu oni sto su gledali 2d i 3d da su boje jos intenzivnije u 2d. svaka verzija ima svoju car i svoje posebnosti.
Da film je super al doživljaj 3d je još bolji nisam ga gledo u 2d al ne sumljam u to ,ma film je inaće dobar i za pogledat u net verziji al efekti se ne mogu doživiti,evo danas sam nabavio i naočale 3d pa ču ga još jednom pogledati jer je jako uloženo truda i novaca.

Bais

• Forumas
« Odgovori #8 : Ožujak 27, 2010, 14:34:17 poslijepodne »
The english surgeon

evo jedan film za kojeg smatram da bi ga trebao pogledati svatko tko je imao bilo kakvog posla s bolnicama. Mislim bi mnogi mogli smanjiti zahtjeve u smislu dužine čekanja i kvalitete operativnih zahvata.
http://www.youtube.com/watch?v=mZdgwI0rx3Y#

P.S. priča se da je film dostupan i na torrentima  ;)

Plavuša

• Hero Member
« Odgovori #9 : Ožujak 27, 2010, 14:47:57 poslijepodne »
The english surgeon

evo jedan film za kojeg smatram da bi ga trebao pogledati svatko tko je imao bilo kakvog posla s bolnicama. Mislim bi mnogi mogli smanjiti zahtjeve u smislu dužine čekanja i kvalitete operativnih zahvata.
http://www.youtube.com/watch?v=mZdgwI0rx3Y#

P.S. priča se da je film dostupan i na torrentima  ;)

"Tko smo mi ako ne pokušamo pomoći jedni drugima?" - ovaj citat iz filma mi je ostao u glavi kao poveznica sa ovim forumom!  :)