Autor Tema: Bowenova terapija  (Posjeta: 4896 )

0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.

teoantun

  • Sr. Member
  • ****
  • Postova: 472
  • In Te, Domine, speravi!
    • Profil
    • Email
Bowenova terapija
« : Travanj 13, 2011, 15:31:35 poslijepodne »
Bowenova terapija je noviji oblik terapije kojim se služi sve veći broj fizioterapeuta i osteopata diljem svijeta. Bowenova terapija koristi seriju jednostavnih i nježnih pokreta preko mišića i vezivnog tkiva. Postupci su vrlo učinkoviti u omogućavanju balansiranja različitih tegoba mišićno-koštanog i živčanog sustava, te različitih kroničnih stanja.

Bowenova terapija može se primjenjivati kod novorođenčadi i trudnica, osoba narušena zdravlja, kao i kod starijih osoba.

Terapija nudi oporavak od mnogih bolesti, traumatskih i kroničnih. Pomaže kod bolova u leđima, išijasa i ostalih problema s kralježnicom, kod tegoba s vratom i ramenima, problema s probavom i crijevima. Također je djelotvorna kod glavobolja, migrena, kod bolesti dišnih putova, problema s koljenima, zglobovima i stopalima, te kod sportskih ozljeda. Ublažava simptome PMS-a, probleme s grudima, prostatom, bilježi rezultate i kod neplodnosti, te povećava tjelesnu spremnost i tako pomaže sportašima.

Osnova uspješnosti tretmana ciljani su postupci koji su različiti za različite uzroke oštećenja ili bolesti, do čega će Bowen terapeut doći na osnovu procjene pacijenta i vlastitog iskustva iz dosadašnjeg rada. Utjecaj na simptome bolesti ovisit će o pravilnom utvrđivanju uzroka stanja, i prema njemu provedenoj terapiji certificiranog Bowen-terapeuta.
V.R.S.N.S.M.V.   S.M.Q.L.I.V.B.  Crux Santa Sit Mihi Lux, Non Draco Sit Mihi Dux! Per Mariam ad Iesum! Zajedno u Kristu!

III 2011.g.  INTERLAMINECTOMIA L5 - S1 L.DEX.; ADHESIOLISIS; ABLATIO DISCI I.V. L5 - S1

Kraljeznica.com forum

Bowenova terapija
« : Travanj 13, 2011, 15:31:35 poslijepodne »

 

Nagradne igre                   Shoppingiranje.com