Tretmani > Fizikalna terapija

Daruvarske toplice nakon dr. Egića

(1/1)

Hermod:
Zanima me da li je netko od članova foruma obavljao rehabilitaciju u Daruvarskim toplicama nakon što je dr. Egić otišao u privatne vode.

Obavio bi rehabilitaciju u toplicama (hernija diska L5-S1), doplatio sportski program, međutim zanima me da li je još uvijek to na razini i kvalitetno kako je to ranije bilo kad je dr. Egić bio u toplicama?

Ili s druge strane ima li netko saznanja, da li postoji mogućnost da se napravi pregled kod dr. Egića privatno, da napravi program rehabilitacije, a da se isti provede u toplicama na sportskom odjelu?

ljiljana252:
Pozdrav, :)pregled kod  doktora Egica možes napraviti privatno,košta 450 kn.ćeka se oko 1 mjesec. Trenutno sam na terapijama u Daruvarskim toplicama ali ne na sporskom djelu,lista čekanja je jako skraćena,kraj 6 m za sada,s tim da nez kako je na sporskom djelu :-\ .Svakako preporučam Dr.Egica,meni nije mogao pomoći,jer je previše toga,i dvije operacije sam prošla,al ti imaš super šanse,reći će ti otvoreno dali može ili ne ako trebaš njegov broj javi?

gocco:
H, pozdrav
Ja sam lani u 6 mj. uplatio si 10 dana sportskog...stanje je bila dosta loše, tako da mi nije pomogao.

Inače je sam program super. Individualni pristup, čak su mi dali "gratis" INTER X, ali nije pomagalo.
IMao sam bazen, plivanje, McKenzia, ultrazvuk, masaže, teretana malo....ali upala je bila prejaka
Mene je tamo sasvim slučajno iz mrtvih podigao gosp. Smolčić, ali to je neka druga priča.

Poslije par tjedana sam išao na pregled, privatno, kod dr. Egića (dr.House za kralježnicu kako kažu) i čovjek je jako jako dobar.

Uglavnom veliki plus i za jedno i drugo.

Hermod:
Zahvaljujem na odgovorima.

Moze broj dr. Egica u inbox ako nije problem ;)

Probati cu nesto iskombinirati..

U medjuvremenu sam bio kod dr. kiropraktike koji mi je objasnio da sve polazi od pogresnog nagiba zdjelice (posterior pelvic tilt), tako da bi stvarno trebao nekoga poput Egica ili Peharca da pravilnim vjezbama popravi posturu...  :'(

Maza0205:
@Hermod, jeste li uspjeli obaviti terapije u Daruvaru? Jeste li zadovoljni? Planiram tamo nakon operacije L5/S1 segmenta pa me zanima je li to dobar izbor preko HZZO-a?
Hvala unaprijed!

Navigacija

[0] Lista Poruka

Idi na punu verziju