Tretmani > Fizikalna terapija

Preporuka fizikalne terapije

(1/2) > >>

svila:
Pozdrav,
Imam problema sa vratnom kralježnicom. Ništa ozbiljno kao kod dosta slučajeva koje sam pročitao na ovom forumu, svom srećom, ali svejedno mi smeta u svakodnevnom životu.
Trebao bih preporuku gdje otići na fizikalnu terapiju u Zagrebu, može i privatno. Čak je i poželjno privatno budući da sam davno prije imao iskustva sa terapijama u bolnici i ne sviđa mi se. Bio sam kod Pehareca na pregledu, ali nisam u mogućnosti toliko vremena provesti u Puli.

Hvala!

ladyanita:
Dobro nam došli na forum  :-* Ja nisam iz Zagreba pa Vam ne mogu ništa preporučiti,ali sam sigurna da bi plivanje puno pomoglo.
Vjerojatno se bude javio Henrik,on je iz Zagreba pa bude dao nekakvu preporuku.
Lp >:(

Henrik VIII:
Dobrodošli! Kam god da odete kod fizijatra, priča Vam je više manje ista. Detalji ovise o tome kakve probleme imate. I bilo bi dobro da prvo napravite RTG ako niste tako da se vidi kako to unutra sve stoji. Fizijatar će Vas pregledati i odrediti terapiju, to je svakako medicinska gimnastika, a vjerojatno i malo strujice i lasera. U redovnom zdravstvenom sustavu to budete jako dugo čekali, privatnika ima raznih, ali to budete jako puno platili. Pa sad birajte! :)

svila:
Hvala na odgovorima. Napravio sam RTG, EMNG i išao na par pregleda i preporučena mi je medicinska gimnastika, ali i promjene u svakodnevnom životu (manje sjedenja, aktivniji život itd).
Cilj mi je ići neko vrijeme na fizikalnu terapiju i naučiti pravilno izvoditi vježbe pa kasnije to doma nastaviti raditi. Želim naći što bolju polikliniku (ili nešto slično) pa vas molim preporuke. Hvala!

Natali34:
Mozes otici privatno u aritheru, meni su oni bili super. Prvo se narucis kod fizijatra I onda kreces.
Sretno  :)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju