Tretmani > Fizikalna terapija

TENS za kućnu upotrebu

(1/3) > >>

topalo:
Nisam uspjela nači neku temu u kojoj se piše o ovom. Koristi li tko od vas TENS aparat kod kuče i ima li kakvog efekta na upaljene živce. Preporuke za aparat Netko?

Henrik VIII:
Da, ja koristim I-Tech Medicare koji ima 60 programa, od toga su meni najbitniji 20 programa za TENS. Ne znam da li to baš ima učinak na smanjenje upale, ali pomaže kod suzbijanja bolova. Na tržištu ima raznih varijanti, ja sam odabrao medicinski certificirani uređaj koji je koštao oko 1.500 kn, no mislim da mi je to bilo jedno od boljih ulaganja zato što mu baterija dugo traje. Problem je nabavka elektroda, koje su samoljepljive, jer ih nema svuda i prilično su skupe. Isto tako, gubitak osjeta može dovesti do toga da se ne osjeti jačina struje pa se skuri koža. Meni koža reagira na snagu od više od 20 mA.

topalo:
Hvala, Dat ću si malo truda i prguglat te aparatiće. Sad mi je šogorica donesla svoj , neki od omrona ali ima samo dvije elektrode. Probat ću prvo taj njen da vidim dali uopće pomaže.

Henrik VIII:
Ovaj moj ima dva kanala sa po četiri elektrode.

topalo:
Našla sam ovaj tvoj, on ima i stimulaciju mišića šta možda nije loše u ovoj fazi kad baš nasmijem vježbat , da mišići ne propadaju. Sad već tri tjedna nosim onaj steznik ( ortozu) i trbušnih mišića više nema

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju