Tretmani > Fizikalna terapija

Varazdinske toplice rehabilitacija

<< < (19/19)

Natali34:
Vrhhy zato ja nisam htjela ici u vz jer tamo terapije dijele na kapaljku, a o produzenju da I ne govorim.... U daruvarskim te pitaju dal bi produzenje, I svi su ga dobili.... Terapije samo trazis I dobit ces. Na pocetku sam ih imala 5 zavrsila sa 7.....
I plivanje je obavezno ledjno....

marginalac:
Ja sam dobio 4 terapije...magnet, tens, vježbe u bazenu i vježbe u dvorani.
Vidim da su svi oko mene dobili 4 ili 5. Mislim se i ja otići zamolit još bar jednu terapiju, ali ne znam koju. Šta mislite da bi bilo dobro za umanjiti bol u živcu?
Čemu služi laser, čemu uzv, blato...nemam pojma.
Prije oper.sam u splitu imao neki parafin, vruće gaze bi mi stavili na križa i tako bi ležao na trbuhu 15 min s tim. To sad ne bi htio jer još ne ležim na trbuhu. A mislim da to ovdje ni nema, bar nisam čuo da itko spominje.

vrhhy:
Ultrazvuk djeluje na smanjenje upale, to mi je pomagalo prije operacije, a ostalo ne znam, možda bi i laser mogao tako djelovati.
Pitao sam sada na šalteru mogu li si sam platiti kadu i hidromasažu, pa mi je gospođa rekla da za oboje moram imati preporuku liječnika i da trebam biti više dosadan kod liječnika pa ću dobiti i besplatno. Ja sam već obavio kontrolni pregled i ne idem se više gore slikati, jer sutra odlazim.
Eto za mene povučenijeg nema ništa, previše sam pasivan, trebate biti asertivni i borite se rukama i nogama za više terapija, neka vas ne bude sram, jer očiti tako sustav funkcionira, nitko se za vas neće izboriti ako sami ne budete grebatori.

Žalosno nažalost ali istinito :(
Čak ni asertivnost nije dovoljna, već treba naginjati agresiji.

Kreso B:
i mene boli dok sam na trbuhu, taj glupi zivac. ja sam imao magnet, dds, vjezbe u bazenu isao svojevoljno i vjezbe na suhom. ambulantno tens i galvanizaciju. tesko mi je rec sto od tih struja pomaze jer je uvik to kombinacija sa vjezbama i bazenom.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju