Tretmani > Fizikalna terapija

Varazdinske toplice rehabilitacija

(1/19) > >>

Natali34:
Evo da vam javim svoja iskustva. Ja sam smjestena u objektu Terme. Vizita dolazi svako jutro u 8 da vidi kako ste. Imam vjezbe u bazenu ima nas oko 15 , vjezbe na suhom 3 nas je, posto imam poluparezu dobivam struju za to, i jos neku struju na nogu i kriza i hidromasazu nogu. I vikendom su vjezbe na suhom i u bazenu. Ja sam zadovoljna. Fizijatrica mi je rekla da smijem sjediti kad jedem i jednu kavicu od pol sata. Nesmije se pretjerivati. Osobno sam ja jako ukocena i sada me svaki misic u tijelu boli ali nema predaje. Eto toliko od mene.

ladyanita:
Znači to bi bilo 5 vrsti terapija. To je ok jer su prošle godine neki dobivali po 4...mada je i to malo. Uživaj i nisi ništa napisala o sobama,možeš i poslikati da vidimo.

Uživaj....da sam bar sposobna bi te došla posjetiti,možda još i dođem. Do kada si u toplicama?

Natali34:
Evo novosti jos sam se izborila pa sam dobila individualne vjezbe za svoju djelomicnu parezu. I malo sam premjestila vjezbe pa od sutra imam u 7 ujutro. Ja sam u termama na 2 katu sa tv-om i bolnickim visokim krevetom. Soba nije nis posebno ali placam 45 kn po danu. I svi operirani su na stolovima. U grupi nas je cetvero. U bazenu nas je oko 15.  Vikendom su isto vjezbe u bazenu i u dvorani. Meni je hrana odlicna. Ja stalno ispitujem za kaj sluzi koja vjezba. Od sutra krecem sa ledjnim plivanjem. E da stepenice su mi zabranjene. Ostajem do 22.

ljiljana252:
Hej Natali sretno s oporavkom.jel možeš napisat molim te dali je ta nadoplata sobe obavezna? I kako funkcionira bazen,tj.dali se može koristiti kad nema terapija i dali se plača? Sretno u oporavku i javljaj novosti ;)

Natali34:
Ne moras platiti 45 kn ali onda nemas tv i bolnicki krevet. Nema vise da ako si u minervi da ne placas bazen. Ja sam danas platila 10 kn za sat vremena u termama i 8  nas je bilo u bazenu, od toga 2 bakice su se brckale, 2 je bilo na stangi i vjezbalo, a nas 4 smo plivali, tj jedan gospon i ja, a drugi dvoje zabusavali. Sve u svemu meni je ok. Malo me ta noga boli i zateze ali nije za tabletu. Pricala sam sa ekipom ovdje i nekome noga prestane odmah boliti a nekome treba malo duze. Sve ovisi koliko ti je zivac ostecen i koliko mu treba vremena da se oporavi. Ja sad ulazim u 12 tjedan i ja mogu vjezbati na trbuhu dok ekipa koja dolazi nakon 6 tjedana ne smije. I trebate se izboriti za sebe jer nitko drugi nece. Ja sam jucer digla cijelu frku zbog tih vjezbi za stopalo i dobila ih. I sve kaj mi nije jasno pitam

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju