Eto da se malo prisjetimo naših prvih zaljubljenosti tj prvih ljubavi i prvih ljubavnih avantura.Kad se sjetim počelo je u vrtiću ona mi se sviđala i ja njoj igrali smo se svaki dan zajedno djelili smo sve zajednićki,od kolača marende koju smo nosili od kuće kao i dvojnog C soka u tetrapaku hahhah kao i babalu žvaka i bađoke.Ti dani bili su tako ljepi da se uvjek prisjetim ,godine su prolazile ja sam rastao i svaki dan sam bio sve zreliji i zreliji, kad bi me pogledala slatko bi se zacrvenio al bih je i dalje gledao gledao dok se i ona nebi počela crveniti,i tako su prolazile godine viđao sam je kako raste i stasa u pravu curu, a s godinama i u ženu koja je i dalje bila preslatka al nas je vrijeme razdvojilo.Eh koji su to dani bili puni radosti i veselja bez briga i raznih boleština,te kad ih se sjetim odmah dobijem volju za život i borbu protiv ove naše nesretne kralješnice.Što mislite vi o tim danima kako vam je bilo ,da li ste bili zadovoljni,da li ste imali problema,i sjetite li se nekad toga i bi li poželjeli se vartiti samo jedan tren u svom životu u te mladanačke dane pune sriće i zadovoljstva.Dragi forumaši prisjetimo se toga i vidjet će te koliko psiha ima utjecaj na naše oboljenje.
I zato tražeći je svugdje doznao sam da voli pjevati i vesliti se i to mi dokazuje da je to bila prva moja zaljubljenost kao i urođen instikt u meni i da nisam pogrišio odabirom,naravno život nas je razdvoio ,te sad živimo svi skupa sa svojim obiteljima.
http://www.youtube.com/watch?v=eHym0OfBKmg&feature=related#