Znaš kako je meni jedan doktor rekao kad mi dođe do panike,da u tom momentu svoje misli preusmjerim na nešto drugo,naravno nije to lako al probaj kad ti se tako dogodi preusmjerit pogled prema nečem drugom i misli će ti skrenuti sa tog puta na pozitivan put.Ako je panika veća moj savjet probaj onda popit normabel jer će te opustiti,a ujedno je dobar i za opuštanje mišića .Meni osobno najviše pomaže rad kreativno jer nemislim o tim nekim svakodnevnim tegobicama koje me živciraju,al opet moram voditi računa da se ne isforsiram radi kralješnice.teško je sve to uskladiti u pojedinim trenucima al živjeti s dalje mora tako da to postaje stvar navike te počmeš živjeti sa tim novim navikama koje ti ublažavaju tegobe.I dan danas se dižem na bok a da bi nešto dohvatio idem u čučanj a ne sa pregibom kralješnice,i sve što radim radim u stavu da mi kralješnica bude ispravna,naravno koliko se to može,jer nekad je jako teško nešto popravljati a da mi kralješnica bude ispravna ,ali uvjek se nađe neki položaj koji mi odgovara da bi što manje kralješnicu opteretio.