Problemi s kralježnicom: Postavite pitanje, a ako niste sigurni gdje napisite poruku pod "Ostalo" > Grudna (torakalna) kralježnica

simptomi za thorocalnu krljeznicu ili hernia disk

(1/4) > >>

sneky123:
ja imam problem u prsnom dijelu od th7 do th12 te u lumanom dijelu isto jedan,dva su  po 3mm  jedan je 2-3mm  i 5mm,,bolujem vec 9mj,za sada da pitam jel ima ko da mu se misici koce i da ga boli kod srca ???

sneky123:
pa sto niko ne boluje na to sam ja  :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :'( :'( :'( :'( :'( :'(

Henrik VIII:
Da, boli u predjelu srca, refleksno od torakalne kralježnice. Mene je tako bolilo i u vrat, srce i želudac. Za svaki slučaj, naravno napravi EKG i pregled srca da nije nekakav problem sa srcem, ali bol se širi od kralježnice. Ja sa bio na hitnoj misleći da imam infarkt, a kad ono ipak samo kičma. Meni je cijela kralježnica koma. Od vratne kralježnice grčili su mi se mišići na vratu, no sad tijekom fizikalne se to ne događa. Imao sam i grčeve u nogama, ali su i oni prošli tijekom vježbanja. A bolujem već 20 godina, s time da je sada (imam 32) već poprilična koma, ali se držim i srećom i dalje bez kirurgije.
Na kakvu Ti terapiju ideš?

sneky123:
bok bok,,ma ja ti bolujem na to isto nekih 20g,,i mene je ist kirurg pito  gdi me boli ja kazem sve cela ,on kaze nemre biti, a to se zivci po kicmi rasire al kaj kao on drek zna,a nece rec il se dela lud, :D,znaci od 4mj krecu bolovi  i prije 3mj stali ti jaki, bila na inekcija ketonala ,dexstametazon i normabela,,malo mi falilo do opijuma,al trpela,i tako stalo to sve priej 3mj,jer mi je zelucana opna strdadala od inekcija,znaci bol je sama od sebe i mirovanje popustila,s tim  da nisam isla na terpaje do sad nekih mj,dana unazad i isla na razvalacenje kraljeska u nado centar zg,tada sam osetila malo snage i zivce natrag u nogama,i sad idem na tens ult i to je to,samo za bol,naravno samo malo smanji i opet isto sranje,da sto se tice prema srcu da radili mi nalaze i kazu svi nalazi ok srca ,,mada sam imala aritmiju prije toga svega s kicmom, te mislili i da imam multipluskerozu jer ja se samo u 4mj,srusila ko kruska samo me pokosilo  u koljena i u glavi mi nasli lezije 2 al na vrh glave ,al kazu da nije to ta bolest,nek je kicma,sad dok pisem  bas  me boli glava,iza uha imam neku krvgu netacenu zlijezdu i kazem da mi je to bolovi al niko nista dok ne poludim i odem u pm tuzit bolnicu i sve :( :( :( :(

Henrik VIII:
Ma ne možeš ikog tužiti kad je to jedostavno tako.  :P Meni nije bilo pomoći bez 6 istih injekcija koje si i ti dobila, plus što sam i na opijatima, jer nema šanse da se izdrži. (Isto je i multipla bila suspektna dijagnoza). Najteže se ustati iz kreveta, a ima i drugih zanimljivosti kod kretanja. Koristim doma TENS uređaj, dok radim, a onda idem na vježbanje i plivanje cca 3 sata dnevno. Kralježnica itekako može boliti cijela, a što zna ocijeniti fizijatar pregledom; tako npr. ja imam bolni sindrom sva tri segmenta kralježnice. Kad se to "udruži", to je da poludiš. Prošao sam terapije magnetom, strujom, laserom i lampom, ali od toga svega samog po sebi nema koristi ako nije popraćeno vježbama. U torakalnom dijelu me sada samo rijetko boli refleksno prema srcu, više osjećam sada samo oštru bol kod lijeve lopatice, ali nakon opijata, struje, vježbe i plivanja bude malo OK. No, mora se tako svaki dan. I to sve radim samo da se spasim od kirurgije, jer se bojim da će od toga biti samo gora opcija.
Bolna i natečena kvrga na glavi, iza uha, ne upućuje na kičmu nego na limfni čvor, za to bi trebana izvaditi krv i da te dr. uputi specijalistu ovisno o tome na što se sumnja da je uzrok (najčešće je infekcija uzrok).

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju