Autor Tema: Epiduralna steroidna injekcija  (Posjeta: 36681 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

ljiljana252

 • Sr. Member
 • ****
 • Postova: 350
  • Profil
  • Email
Odg: Epiduralna steroidna injekcija
« Odgovori #54 : Srpanj 23, 2017, 08:48:26 prijepodne »
Ljiljana ja sam primila 1 transfor.epidur i jekciju..da je se depo medrol koji je kortikosteroid i drugi lijek je anestetik..mene je isto dosta bolilo...osjetila jaku bol u polutci guze i nozi...uzasno neugodno i bolno....al prezivila..zivac je bio jako upaljen..i zato je pomoglo.postoje 2 pristupa esi..interlaminarni i transfor.pristup..prvi je tezi pristup..a ovo u mali zglob sta si primila u zg..da nije mozda fasetni zglob?!tu sam iato primila...boli ali ne kao esi...puno blaze...ja ovo iz mog iskustva..
.Hej buhtlice postoje 3 pristupa,koliko sam jučer čitala po netu.Prvi put u ZG.sam ju primila kao vrhy,Natali i još par ljudi,a sada u Osijeku ovako kako ti opisuješ.Hvala na odgovoru jer vidim da je i tebe jako boljelo,od leđa guzice i kompletno noga čak i stopalo.Znači da ima razlike u pristupu,a ljekovi koji idu u esi su oni standardni,sad ovisi što koja bolnica daje,Evo da kratko napomenem da mi se čini da je noga malo bolje,opustio se bedreni mišić,ljekove pijem i dalje kako su napisali.Hvala ti na odgovoru bitno da nisam jedina koju je to tako jako boljelo.btw.imam na desnoj strani velikj plavu šljivu i jedno 6 uboda iglom :o
St.post  fract vertebrae L4 aa XI
St post interlaminectomiam L5-S1 dex.
St.post reinterlaminectomia,adhaesiones L5-S1
st.post ESI 2X, et EPIDUROLIZA.
st.post RF (radiofrekventna denervacija od L2/L3-L5/S1-obostrano)
Failed back surgery
Radiculopathija L4L5S1
Spondiloartroza,spondiloza....
Sy,c,cc Radiculopathija C8-Th1
st.post spondylodesisLl5-S1 cum PLIF

topalo

 • Forumas
 • ***
 • Postova: 121
  • Profil
Odg: Epiduralna steroidna injekcija
« Odgovori #55 : Srpanj 26, 2017, 13:33:30 poslijepodne »
Liljana kako je stanje? Ide li na bolje? Meni je ponovo jako loše. Kako to funkcionira sa ambulantom za bol? Dali te tamo šalje neurokirurg ili doktor opće prakse? Treba li prije toga opetradit magnet? Ja ga nisam radila poslije operacije ( operacija bila u 5. Mj.). Više sam luda od brige. Bolovi nisu tako jaki ,možda 4-5 ali konstantni. Nemogu ništa ni nigdje jer takva ne funkcioniram.
Laminektomija L1/L2 5/2016
Interlaminektomija L2/L3 4/2017
Interlaminektomija L2/L3 foraminotomia L 3  5/2017