Evo nadam se da se Buhtlica neće ljutiti ali napisat ču sami postupak ovdje ono čega se sječam. salu su me odvezli obučenu u piđami u 17:30.Nije mi bilo svejedno.nekakva trema,lakše mi je kad spavam,a oni to sve sami riješe.ljepo vas u vezu u salu prebacite se na njihov fensi krevet,ispod vas je spužva ispod kukova i prsne kosti,namjeste vas, spuste noge operu leđa,i onda krenu slikati i pozicionirati iglu,vidjela sam te slikice sve nešto crno bjelo,između ostalog ispituju vas gluposti di živite....i blablablaa,znam da mi je kirurg pršo rukom po svakom kralješku i potisko ga malo,kaže on meni i anasteziolozima vidi ovo koja skulioza u desno,dali ja znam da ju imam,ja kažem da,piše na trg-u,i pita jesam išla nekad na neko vještačenje

.kažem ne.Onda mali peckavi ubod,pa još par slikica,i odjednom se meni trzne noga skoći sama od sebe,a ja vičem nisam ja nisam ja

,kaže da zna da smo na pravom mjestu,i onda vam se razlije kao vruča voda po leđima kasnije se spusti i u but,bar je meni tako bilo.Tražili su da mićem nogama i jednom i drugom.i u 18h sam bila na odjelu,ležala još sat vremena ( trebala sam 2 ali nisam iz Zg.pa me pustili nakon sat i petnaest)
Sastav Esi-a: Je bio 80mg Solumedrola i 1ml 0.5% Marcaina.Ako sam nešto propustila,pitajte