Autor Tema: Aktivnost na forumu  (Posjeta: 22991 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

worf

• Hero Member
Aktivnost na forumu
« : Kolovoz 21, 2008, 18:04:14 poslijepodne »
Gledajuči statistiku članova ispada da su Ivonna,Renata,Jasna,Deziderio,Bojan (po službenoj dužnosti) i moja malenkost najaktivniji na forumu ;D  U biti ja forum pogledam više puta dnevno u nadi da ću vidjeti neki novi post ili temu,pa možda pronači čarobnu formulu za moje tegobe :D   Hmmmmm,da na forumu nedostaje i malo zdravog humora,tu smo svi nasmijani poput grobara :-\
Bojane volio bih vidjeti i statistiku posječenosti ovog foruma,jer brijem da imamo jako puuuunooooo gostiju koji dođu i pogledaju,a i onih koji ga redovito posječuju,a da se nisu registrirali.
Moramo graditi tvornice lijevom rukom,u desnoj ruci držati pušku,a s obje noge gaziti crve.
Ernesto Che Guevara

VENCEREMOS

bojan

• Hero Member
    • Bojan - zdravstveni status
Odg: Aktivnost na forumu
« Odgovori #1 : Kolovoz 21, 2008, 21:15:57 poslijepodne »
Pozdrav,
Do nedjelje sam na putu tako da trenutno nemam pristup statistikama. Sto se tice foruma mislim
da na tom hostingu nema detaljnih statistika. Budem ubacio u forum Google Analytics za pracenje posjeta ukoliko postoji plug-in za SMF forum pa cemo imati detaljnu statistiku.
Stranice mjesecno posjeti oko 4500 posjetitelja odnosno 3000 jedinstvenih posjetitelja. To je broj posjeta cak i preko ljeta sto me prilicnom iznenadilo.  Prije neki dan je bilo 200 posjeta u jednom danu (170 jedinstvenih). Vjerujem da na forum dodje barem trecina posjetitelja. Na forumu se vidi koliko je puta svaka tema procitana i to je pokazatelj interesa za odredjene teme.
Steta je sto nema vise komentara ali tek kad covjek zapadne u teske zdravstvene probleme pocne cijeniti zdravlje i odluci biti aktivan. Bilo bi super da se ljudi jave sa svojim iskustvima (dobrim i losim). Nazalost vecina posjetitelja trazi odgovore i pomoc ali i to je pocetak.
Operacija protruzije L5-S1 1992 u Vinogradskoj

bojan

• Hero Member
« Odgovori #2 : Kolovoz 26, 2008, 20:53:51 poslijepodne »
Stavio sam u stranice foruma kod za pracenje posjeta i nakon 24 sata prilicno sam iznenadjen. Danas, a dan jos nije zavrsio, 28 posjeta na forumu samo preko Googla. Za puno pojmova na Google.hr stranice foruma su medju prvih 10 rezultata.
Naprimjer: pareza stopala, bol u lopaticama, l5 s1 vjezbe, oporavak nakon operacije kralježnice,...
Ukupni broj posjeta je 39 za sada (to su jedinstveni posjetitelji). Vjerovatno oko 50 do kraja dana. Ucim o internet marketingu pa mi je zato zanimljivo pratiti statistike. Statistike bi trebali pomoci u kreiranju sadrzaja foruma i stranica jer pokazuju koje informacije posjetitelji ustvari traze. Budem javio statistiku za rujan.
Probat cu naci dodatak za forum koji bi za odvojenu rubriku dao mogucnost ostavljanja komentara bez potrebe registracije. Iako mislim da registracija ne bi trebala predstavljati zapreku za aktivno koristenje foruma.

worf

• Hero Member
« Odgovori #3 : Kolovoz 26, 2008, 21:45:06 poslijepodne »
Registracija ne bi trebala predstavljati problem,ali znaš kakovi su naši ljudi,nepovjerljivi prema internetu,ali za par godina,kad počme od kralježnice poboljevat nova generacija (uglavnom kompjuteraša),bit će više registracija nego posjeta ;D
Moramo graditi tvornice lijevom rukom,u desnoj ruci držati pušku,a s obje noge gaziti crve.
Ernesto Che Guevara

VENCEREMOS

bojan

• Hero Member
« Odgovori #4 : Kolovoz 26, 2008, 21:56:37 poslijepodne »
Slazem se. Nepovjerljivi, boje se da ce netko otkriti njihovo ime, raditi probleme i tko zna sto ne.
Vjerujem da ce se vremenom pokazati da je registracija prednost jer omogucava komunikaciju.
Nije mi drago iz perspektive da ima sve vise posjeta odnosno ljudi s zdravstvenim problemima ali me veseli sto se "grupiramo" i stvaramo mjesto s korisnim informacijama koje ce barem nekome pomoci da izbjegne prave probleme.

worf

• Hero Member
« Odgovori #5 : Kolovoz 27, 2008, 16:18:22 poslijepodne »
Šta je to ljudi moji,opet MRTVILO na forumu,ama živnite malo,izjadajte se,popijte tramal,Zaldijar ili Ibuprofen,pa će vam prsti lakše letit po tipkovnici ;D ;D ;D
Ernesto Che Guevara

VENCEREMOS

worf

• Hero Member
« Odgovori #6 : Kolovoz 27, 2008, 16:21:31 poslijepodne »
Ah da Bojane,mogao bi stavit i malo veći izbor smailiĆa,jer ponekad jedan smailić vrijedi više od tisuču riječi ;D
Ernesto Che Guevara

VENCEREMOS

worf

• Hero Member
« Odgovori #7 : Rujan 02, 2008, 23:30:45 poslijepodne »
Bojane večeras sam pun ideja ;D
Kao šta već rekoh Kokolinu za MODERATORA,a kao drugo,jesi li razmišljao da staviš CHAT?
Ernesto Che Guevara

VENCEREMOS

bojan

• Hero Member
« Odgovori #8 : Rujan 02, 2008, 23:40:24 poslijepodne »
Da. Razmisljao sam o chatu prije nego su pocele frcati poruke i tada mi se ucinilo da mozda nije vrijeme za chat.
Budem pogledao na koji nacin ubaciti chat i gdje (forum ili stranice). Trebalo bi ustvari biti unutar foruma jer su registracije vezane za forum.
Pogledao sam prije par dana i za smileye ali nije bas jednostavno ubaciti ih u forum. Moraju se definirati setovi smileya.  Budem to jos proucio pa ih ubacim.
Sto se tice statusa moderatora tice idem to sad pogledati. Vec sada postoje kategorije clanova po broju poruka. Budem pogledao kako je trenutno i taj sustav slozen.

worf

• Hero Member
« Odgovori #9 : Rujan 03, 2008, 08:33:41 prijepodne »
Chat se može skinut i ubacit kao SMF mod,postoji chat koji se pojavljuje u izborniku i shoutbox koji bude na prvoj stranici (većinom).Ovdje se nalazi većina odobrenih modova za SMF.Traži shoutbox ili chat:

http://custom.simplemachines.org/mods/index.php?action=search

Za smiley packove ima na support forumima vodič,evo jednog koji valja:

http://www.smfsupport.com/support/guides_and_tutorials/guide_how_to_replace_smileys_in_smf_112-t3679.0.html;msg18467#msg18467

Ernesto Che Guevara

VENCEREMOS

deziderio

• Forumas
  • Svi smo mi mali pa nam se smije i plače...
« Odgovori #10 : Rujan 08, 2008, 02:25:39 prijepodne »
Svakako podržavam Bojana i Vorfa da se ubaci chat i da se ovi dosadašnji smailići promjene jer su prilično monotoni.
« Zadnja izmjena: Rujan 25, 2008, 16:51:04 poslijepodne deziderio »

bojan

• Hero Member
« Odgovori #11 : Rujan 08, 2008, 21:56:17 poslijepodne »
Danas sam na na kratko pogledao chat modove. Cini mi se da da za ovu verziju foruma 1.1.4 ima samo jedan mod.
Za sada ne bi upgredao forum zbog chata. Trenutno sam u guzvi ali mozda kroz par tjedana ubacim chat i smileye.

NISAM Pegula

• Sr. Member
« Odgovori #12 : Rujan 25, 2008, 14:11:33 poslijepodne »
Moje mišljenje je da chat ni ne treba(iako mi se čini da se u međuvremenu i pojavio) nego samo jedan topic u podforumu sve osim kralježnice(šaljivog naslova da se odma zna o čemu je riječ)  u kojem se ljudi mogu malo i zafrkavat i svako nekoliko kad se napuni 20-30 stranica da se zaključava i pohranjuje i otvara drugi...Ako se jednog dana forum napuni onda se mogu brisat ti topici...Ili se mogu odma brisat nakon sta se napune... Ovisno o tome koliko su zanimljivi..
Ukoliko ste zainteresirani za tako što možemo odma napravit natječaj za ime topica...Šta blesavije to bolje...
Inače me to šta blesavije dobro ide al sad mi ništa ne pada na pamet...Ako se slažete izjasnite se pa čemo malo upregnit maštu
________
npr... Boli li vas škina, popijte s nama malo vina
ili Kafić uzdravlje nebi bilo loše obzirom na tematiku foruma :)
inače škina su leđa u nas u Dalmaciji.
ajme ispast ću glavna alkosica ovde na forumu, malo pivo malo vino.
« Zadnja izmjena: Rujan 25, 2008, 14:25:17 poslijepodne Pegula »
od 2000 g.    povremeni bolovi u kralježnici
27.10.2009.  endoskopska diskektomija-protruzija L4-L5
14.10.2010.  metrx s anuloplastikom-ekstruzija L5-S1

kokolino

• Guru
  • Hero Member
« Odgovori #13 : Rujan 25, 2008, 17:10:39 poslijepodne »
Svidjelo nam se ili ne  ;) sve što se piše na Forumu, on je u zadnjih mjesec dana dobio 1000% na popularnosti. Pozdrav svima. :-* ;)

NISAM Pegula

• Sr. Member
« Odgovori #14 : Rujan 25, 2008, 18:12:45 poslijepodne »
To je živa istina.
Kad sam se ja logirala (u sedmom mjesecu) ovo je bio prilicno "mrtav" forum odnosno jako malo se pisalo.
Naravno da je razlog vecoj aktivaciji ljudi i dolazak dva ili tri mozda(zidov?) liječnika. Meni je to jako logicno, ljudi odjedanput mogu struku pitat ono sto ih interesira, velika je to razlika...Ali to je i pokazatelj nepristupačnosti liječnika inače, jer valjda bi trebalo bit normalno da vam liječnik nakon uspostavljene dijagnoze to malo i objasni laički...A jako puno liječnika se ne želi spuštat na laičku razinu i smatraju da običan smrtnik to ne može razumit. Pa naravno da ne razumin paravertebralne strukture i medula spinalise i tra bla razno razne te latinske izraze(osim sta ih ne razumin jedva ih i prepišem s papira ;))...Al smatram da se kao i kod svake druge struke to sve moze objasnit "zdravo seljačkim jezikom" i da svaki laik moze barem priblizno shvatit o cemu se tu radu. Jer ako covjek ne razumi svoju dijagnozu kako on sebi onda može pomoč????
Svaka cast liječnicima koji si daju truda objasnit pacijentima neke stvari, ne kazem da ih nema al ih je puno manje.
« Zadnja izmjena: Rujan 25, 2008, 18:15:26 poslijepodne Pegula »
od 2000 g.    povremeni bolovi u kralježnici
27.10.2009.  endoskopska diskektomija-protruzija L4-L5
14.10.2010.  metrx s anuloplastikom-ekstruzija L5-S1

kokolino

• Guru
  • Hero Member
« Odgovori #15 : Rujan 25, 2008, 20:18:41 poslijepodne »
Da bi objasnio pored strpljenja i vremena (kojeg mora naći) liječnik mora imati i dovoljno znanja. U akciji "INdex" pohvatalo se 20-tak profesora zbog korupcije, (koju podržavam ali ne podržavam način na koji se to spektakularno učinilo), a najveća korupcija akademske scene u RH zadnjih 20 godina je negativna selekcija kojom su maknuti stručni a promaknuti podobni, stručno upitne količine znanja. Dalo im se Katedre, Stručna društva, Klinike, Odjeli, dalo im se ono najvrednije, da educiraju mlađi naraštaj i onda je nastala  nemjerljiva šteta koju će mo puuuno godina još osjećati. Osjećati će je ljudi iz struka i korisnici tih struka a to je cijeli naš narod.

worf

• Hero Member
« Odgovori #16 : Rujan 25, 2008, 22:53:00 poslijepodne »
Da bi objasnio pored strpljenja i vremena (kojeg mora naći) liječnik mora imati i dovoljno znanja. U akciji "INdex" pohvatalo se 20-tak profesora zbog korupcije, (koju podržavam ali ne podržavam način na koji se to spektakularno učinilo), a najveća korupcija akademske scene u RH zadnjih 20 godina je negativna selekcija kojom su maknuti stručni a promaknuti podobni, stručno upitne količine znanja. Dalo im se Katedre, Stručna društva, Klinike, Odjeli, dalo im se ono najvrednije, da educiraju mlađi naraštaj i onda je nastala  nemjerljiva šteta koju će mo puuuno godina još osjećati. Osjećati će je ljudi iz struka i korisnici tih struka a to je cijeli naš narod.

Kokolina,ovo je ispalo kao da sam ja to napisa ;D  bravo svaka čast,u nekoliko rečenica si uspjela sažet največu boljku naše današnjice >:(  W la revoluzion ;D
Btw.jeste li gledali film o Che Gueari-Diarios de motocicleta iliti Dnevnik s motocikla,inače Che mi se sviđa jer je bio Revolucionar,Baiker i predani Liječnik ;)
Ernesto Che Guevara

VENCEREMOS

Jasna

• Hero Member
« Odgovori #17 : Rujan 25, 2008, 23:03:50 poslijepodne »
Ja nisam gledala film, ali sam nedavno pročitala knjigu o njemu. Možeš je posuditi u knjižnici, ako te zanima sve o njemu još od najranijih dana. Inače, za medicinu se zainteresirao jer je cijeli život patio od astme.
Kokolina, potpisujem sve što si napisala, i samo bih još dodala da je nažalost tako u svakoj struci. Jednostavno tragedija. Svaki si božji dan govorim da se neću zbog toga živcirati, ali ne mogu.
Operacija L4/L5 2007. godine