Autor Tema: Stiže Google Wave!  (Posjeta: 5052 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

trucker

  • Forumas
  • ***
  • Postova: 181
    • MSN Messenger - trucker070@hotmail.com
    • Profil
    • Email
Stiže Google Wave!
« : Lipanj 10, 2009, 15:48:00 poslijepodne »


GOOGLE je na konferenciji Google I/O održanoj u San Franciscu predstavio e-mail servis budućnosti - Samo registrirani članovi mogu vidjeti linkove. Registriraj se ili Prijavi se , koji je još u razvojnoj fazi te još uvijek nije dostupan široj javnosti pa će se svi još nekom vrijeme morati zadovoljiti Gmailom. Kad će točno Google Wave biti pokrenut, ne zna se, ali u Googleu navode kako će to biti "ove godine".

Google Wave je kombinacija e-maila i chata i omogućavat će korisnicima brzu razmjenu teksta, fotografija, videa i datoteka. Sva komunikacija će se odvijati u realnom vremenu.

E-mail servis budućnosti su osmislili tvorci Google Mapsa, Lars i Jens Rasmussen, koji navode kako je Google Wave "pokušaj kombiniranja virtualnog razgovora i suradnje". Tvrde kako će ovaj servis biti raj za sve one koji zajednički rade na velikim projektima, a udaljeni su tisućama kilometara.

Za izradu Google Wavea "posuđeno" je ponešto elemenata Gmaila, Twittera i Facebooka, a Google uvjerava kako će ovaj proizvod biti nešto najbolje što je svijet dosad vidio. Dakle,sačekajmo kraj godine kako bismo uživali u tom najnovijem čudu tehnologije.
2005-2009 problemi s kralježnicom,bolovi u križima i niz desnu nogu
22.05.2009. INTERLAMINECTOMIA L V/S I LAT.DEX.   ABLATIO DISCI I.V.DRAINAGE
Od operacije na ovamo manje/više bez bolova...

Kraljeznica.com forum

Stiže Google Wave!
« : Lipanj 10, 2009, 15:48:00 poslijepodne »

 

Nagradne igre                   Shoppingiranje.com