Zabavni dio foruma > Internet i računala

iPad: prava stvar za krizoboljce

<< < (2/2)

bojan:
Samo registrirani članovi mogu vidjeti linkove. Registriraj se ili Prijavi seJesi li ga ti Bojane na kraju nabavio?

--- Kraj citata ---

Brat i ja smo ga kupili mami prije 2 mjeseca (cim je dosao u Hrvatsku). Stvar je jednostavno perfektna. Mama se naučila koristiti iPad u roku pola sata i sad surfa, cita mailove, gleda slike i YouTube filmice kao prava. :)

Ja cekam da dodje iPad 2. Izgleda da ce se poceti prodavati vrlo brzo jer je Apple stavio na hrvatsku stranicu podatke o dvojci.
(meni je najvaznije da je malo laksi što je praktičnije za držanje u jednoj ruci, a dobro je i što ima kameru jer se može iskoristiti za video chat)
Samo registrirani članovi mogu vidjeti linkove. Registriraj se ili Prijavi se

Trenutno kao zamjenu koristim iPod Touch za citanje vijesti i pracenje foruma ali to je premali ekran na dulji rok (ista stvar kao iPhone 4 ali nema opciju telefoniranja). A kako sam ga kupio na slici u privitku (ja sam onaj u crvenoj majici)

Novinari su naravno pretjerali. Cekao sam u redu od 8, a kupio iPod Touch u 10:30

bojan:
Opet ću malo o iPadu. Ovaj tjedan sam na godišnjem u Vinkovcima i koristim iPad od mame. Do sada se nisam previše spajao na net da se malo odmorim od ekrana. Ovo pišem na iPadu. Trenutno je iPad 1 snizen na 3049 kn. Inače je 3950. Znam da nije malo novaca ali ako vas muči sjedenje pred kompjuterom ovo je po meni odlicno rješenje. U Zagrebu ga od nedavno možete isprobati u novom shopping centru na Cvjetnom trgu u Apple trgovini.

teoantun:
 :) :) :) :) :)
Ma ti si genije! Tek sam sad vidio i prethodni i ovaj post. Ne znam kako mi je to uspilo promaknuti. Očito sam zadnji tjedan toplica bio skroz isključen iz svega. Evo me napokon kući, žao mi se bilo vratiti, toliko mi je bilo lijepo. Na fejs sam već stavio 242 slike iz Vela Luke i Blata.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju