Autor Tema: Halo Bing!Kako da nađem...  (Posjeta: 5100 )

0 Članova i 52 Gostiju pregledava ovu temu.

trucker

  • Forumas
  • ***
  • Postova: 181
    • MSN Messenger - trucker070@hotmail.com
    • Profil
    • Email
Halo Bing!Kako da nađem...
« : Lipanj 10, 2009, 15:41:07 poslijepodne »

Novi Microsoftov pretraživač Bing

Svatko tko je barem jednom u životu čitao strip Alan Ford, sjetiti će se poznate rečenice "Halo Bing! Kako brat?". No, ovaj je Bing, nešto malo drugačiji.

Naime, od 3. lipnja svim surferima na internetu dostupan je novi Samo registrirani članovi mogu vidjeti linkove. Registriraj se ili Prijavi se. Kako su pojasnili u Microsoftu, razvili su ga kako bi ljudima pomogli na jednostavniji način doći do točno one informacije koja im treba.

Naime, jedno je istraživanje pokazalo da čak trećina obavljenih pretraga na Internetu ne pokaže zadovoljavajuće rezultate.

Bing, za razliku od drugih pretraživača, pomaže u pronalaženju potrebnih informacija pomoću različitih funkcija među kojima su "Best Match" za traženje najboljeg odgovora, "Deep Links" za pretraživanje u dubinu stranice i "Quick Preview" za brzi pregled stranice.

Također, sadrži i opciju "Quick Answers", kojom je moguće prikazati tražene informacije unutar stranice sa rezultatima pretraživanja.

Uz sve to, treba istaknuti i funkciju "Explore Pane" za dinamična prikaz alata za navigaciju i traženje na lijevoj strani ekrana, "Web Groups" koji rezultate selektira na intuitivan način te "Related Searches" i "Quick Tabs" sa tabelama u kojima su rezultati podijeljeni u različite kategorije.

Iako je za vjerovati da Bing neće tako skoro preteći Google po popularnosti, neke specifičnosti pomoći će mu da osvoji svoj dio tržišta.

Zanimljivo je da Bing u sebi sadrži Microsoftovu platformu za zemljovide "Virtual Earth" koja će se od sada zvati Bing Maps for Enterprise (veoma podsjeća na Google Maps).
2005-2009 problemi s kralježnicom,bolovi u križima i niz desnu nogu
22.05.2009. INTERLAMINECTOMIA L V/S I LAT.DEX.   ABLATIO DISCI I.V.DRAINAGE
Od operacije na ovamo manje/više bez bolova...

 

Nagradne igre