Zabavni dio foruma > Internet i računala

Tablet računala - za križoboljce ali i sve ostale

(1/1)

bojan:
Isprika svima ako sam malo dosadan s ovim ali stvarno verujem da je korisno za sve posjetitelje. Kupio sam prije tjedan dana tablet. Napokon.
Stvar me spašava jer napokon mogu surfati u ležećem položaju. Ne znam kako se vi snalazite sa surfanjem, pisanjem mailova i ostalim. Meni nakon 8 sati na poslu pred racunalom nije bas super jos i doma sjediti. Imam i netbook ali nije to to. Tablet je kao citanje novina. Jos da se pojavi nesto od 400 grama i to je to. Ja sam uzeo s ekranom od 10". Za čisto citanje nije lose uzeti 7" jer se moze drzati u jednoj ruci i tezina je vec sad 400-450 grama. Vjerujte mi da ćete se preporoditi jednog dana s tabletom. Jednostavno zaboravite sjedenje u  stolcu pred kompjuterom u lošem položaj. Za pravi rad i puno pisanja PC je i dalje kralj ali za citanje, gledanje YouTuba i slika, surfanje i chat tablet je car.

Istr:
a kakav si tablet uzeo?

bojan:
Samo registrirani članovi mogu vidjeti linkove. Registriraj se ili Prijavi sea kakav si tablet uzeo?

--- Kraj citata ---

Nesto s Androidom. Nisam do kraja zadovoljan s Androidom iako je 3.2.1 gore. Otvorenost je super ali ima bugova.
iPad je i dalje vrhunska tehnologija.

Istr:
Zasto nisi zadovoljan androidom? Ja sam na njemu vec godinu dana (prije tog sam bio na iOS-u) i android mi se cini dosta mocniji .. doduse na smartphonu

bojan:
Samo registrirani članovi mogu vidjeti linkove. Registriraj se ili Prijavi seZasto nisi zadovoljan androidom? Ja sam na njemu vec godinu dana (prije tog sam bio na iOS-u) i android mi se cini dosta mocniji .. doduse na smartphonu

--- Kraj citata ---

IOS je stabilniji po mom iskustvu. 30-40 sati iPada, stotine na iPodu i iPhonu.
Apple ima bolju touch tehnologiju. Po meni superiornu.
Naravno i Android ima prednosti. SD kartica i Jednostavno prebacivanje datoteka je glavna stvar. Mogućnost prilagođavanja i puno više opcija unutar OS-a.

Navigacija

[0] Lista Poruka

Idi na punu verziju