Dobar dan . Najprije bih htio izložiti svoje iskustvo , pa onda svoje mišljenje tako da neki članovi ovoga foruma ne stvaraju konfuzije i ne pričaju gluposti u vezi ove hvale vrijedne terapije koja je zapostavljena ( na žalost ) u sustavu naše " napredne medicine " !
No da prijeđem na stvar . Zbog specifičnosti posla ( Profesionalni vojnik ) i dugotrajnog boravka u sustavu ( rat , tereni , straze itd ) te dugotrajnim izlaganjima meteo i drugim utjecaima zavrsio sam u KB Osijek sa dijagnozom Lumboischialgius . 10 dana pakla , nepodnošljivih bolova jedinog " pravog i efikasnog rješenja moga stanja " -operativni zahvat ! Šta da Vam kažem , cijeli svijet mi se srušio ( kredit 25 godina , 2 male dijece , završetak karijere u profesionalnom sastavu HV - ne to nemože biti istina , zasto se to moralo desiti baš meni ? ) Odbivši operativni zahvat na kralježnici , naravno upučen sam na kučno lijećenje !!
Preko nekih poznanstava završavam u Ofmir-u Bizovac i umjesto terapije od 10-tak dana nakon samo jednog tjedna otpuštaju me kuči jer mi ne mogu pomoći a tramale ionako mogu piti gdje god . Nakon nekih tjedan dana uz preporuku neznam neke tamo supruzgine kolegice čije je prijateljice sin .... Prvi susret sa gospodinom Nikšićem za mene i nije ostavio baš neki dojam ( tip nasmijan , duga masna kosa ,rinčica u uhu , neobrijan ... ) -suprotno od pravila službe u oružanim snagam ha ha ha ! 10-15 terapija glasi njegov odgovor na moje pitanje dali mi može pomoći vidjevši moje nalaze , predugo sam ćekao ... 1000 puta važem odluku dali da pristanem ili ne , love se nema ni za prevoz do Nado Centra ... Nakon uspješnih terapija vratio sam se iz misije ISAFA iz Afganistana , danas radim normalno , živim kao da ništa nije bilo ali u podsvjesti još uvijek stoji ono _što ako me ponovo ćopi kicma ? Zaboravio sam naglasiti da su mi u međuvremenu ( nakon 2 mjeseca ) došle slike sa MR-a i nalazje bio proturzija diska od 3 mm ! ZAhvaljujem se gospodinu Nikšiću i svim djelatnicima ( pogotovo Marinu ! ) OD SRCA VAM HVALA !