Tretmani > Iskustva s liječnicima, terapeutima i terapijama

Alphaklinik Muenchen

(1/2) > >>

davor:
Evo, vidim da nitko na forumu nije napisao ništa o ovoj klinici, pa da ja nešto probam. Čuo sam preko stranih foruma za tu kliniku koja je specijalizirana za kraklježnicu i rade operacije hernije endoskopskom metodom. Web stranica postoji čak i na hrvatskom. Da li itko zna išta o ovoj klinici i nekoj reputaciji pa da napiše nešto vie o tome, pogotovo bih volio čuti mišljenje neurokirurga. Vidio sam da se elementarna operacija DH naplaćuje oko 7000 EUR. Na to još treba dodati troškove specijalnog korzeta poslije operacije koji košta oko 1550 EUR. Na to još dodati troškove smještaja, hrane i prijevoza i možemo se vrtiti oko 9-10 000 ojra. Meni bi to bila cijela ušteđevina i ako se fakat ikad odlučim na operaciju, gledat ću da odem tamo, samo bih volio znati više informacija iz prve ruke.

kokolino:
Meni to ne bi bila ušteđevina jer toliko niti nemam. Za tolike pare nakon operacije trebali bi svi trčati bietlon.

worf:
Evo link na njihovu stranicu na Hr. jeziku
Samo registrirani članovi mogu vidjeti linkove. Registriraj se ili Prijavi se
Molio bih Kokolinu i Neura da mi kažu dal je to istovjetno onom liječenju u Dubrovniku ili ima značajnih razlika, te vaše mišljenje o svemu tome? Na stranici imaju i 3D animaciju njihove operacije ;D  Sve je jako ljiepo opisano i slikovito prikazano,mogu samo konstatirat da sam ostao zapanjen njihovom opremom,nisam ni znao da takve stvari postoje ;D
Btw,ja kao veliki skeptik,već razmišljam o tome da ih posjetim ;D
Bilo kuda,kredit nas prati svuda ;D

worf:
Jioš čekam odgovor?????

kokolino:
Koliko čitam  vidim to nije kao ono u Dubrovniku, ali za to je ipak kompetentniji kolega Neurokirurg. Pred nekoliko dana sam vam postala dasmo mi nekoliko desetaka godina iza u pojedinim segmentima.Osobno mi je vrlo interesantno ono vezano za stenoze kanala.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju