Nisi napisao od koje bolesti boluješ i zašto toliko pljuješ po svim alternativnim stvarima ako ništa od toga nisi probao(ili možda jesi,nedaješ nam nikakve informacije).Ima puno ljudi kojima su neke stvari pomogle,dok ima isto toiko ljudi kojima ništa od toga nepomaže,sva ovisi kakve tegobe imaš,i od svega boluješ.Svejedno nemaš pravo doći na forum i blatit,provocirat druge ljude kojima su takve stvari pomogle,jer ko se odluči na alternativu,medicina je od njega digla ruke,ja sam osobno tako prošao,a ako misliš da samo medicina pomaže,onda griješiš,ja sam primjer nemarluka doktora,prošao 2 operacije,i sada sam u krevetu sa 28 godina i kada to malo vremena hodam,nemogu bez štaka.Malo smiri strasti,a ako se hoćčeš svađat sa nekim,onda imaš gomilu drugih foruma na kojima to možeš činiti.Meni u ovih par mjeseci su ljudi ponudili toliko pomoći,a nikad ih nisam vidio u životu,pogotovo naglašavam Madagaskar,jer ona se posebno zauzela za mene da mi pokuša pomoći,zato te još jednom molim ako nemožeš pomoći nekom kao svi ostali članovi foruma,nemoj onda blatit ljude koji tvrde da im je nešto pomoglo ako neznaš šta o čemu se radi.Pozdrav!