Tretmani > Iskustva s liječnicima, terapeutima i terapijama

Atlas Profilax metoda

<< < (2/12) > >>

Jasna:
Draga Panthagana,
drago mi je čuti da ti je sada bolje. Imaš pravo što se tiče posla, trebaš prethodno što više ojačati. Na poslu probaj svaki sat malo prošetati po prostoriji i tu i tamo malo odvježbati. Mene je to spašavalo... Moram priznati da sam se nedavno bila ulijenila: manje sam vježbala i tu i tamo sam iz trgovine teglila vrećice k'o magarac  :). No, noga me odmah podsijeti da sam pretjerala i onda se opet vratim vježbanju... To će nas sada pratiti cijeli život. Ipak, tješim se, da ću barem uvijek dobru liniju imati, a i psihički se bolje osjećam kad vježbam.  

worf:
Samo registrirani članovi mogu vidjeti linkove. Registriraj se ili Prijavi seSamo registrirani članovi mogu vidjeti linkove. Registriraj se ili Prijavi seDjeluje zanimljivo,ali kao šta talijani kažu "provare per credere" ;D

--- Kraj citata ---

Da, i mene je malo strah "provare" zato bih voljela cuti ako netko ima iskustva. Na toj stranici ima jako puno napisanih iskustava, ali, na zalost, nikad ne znas je li to istina ili su oni sami to napisali.

--- Kraj citata ---

Mene nije strah provare,ali s dosadašnjim iskustvima,strah me da ne bih doživio olakšanje u novčaniku,iliti lisnici :D :D :D

kokolino:
Osobno se ne bih upustila u "centriranje atlasa".

rimiserk:
A što je s Axisom? Moj odgovor je: cranio-sacral therapy... :)

Jasna:
Jučer sam u Hrvatskoj uživo gledala prilog o ovoj metodi, a bliska rođakinja bila je prije nekih mjesec i pol na tretmanu. Kaže da ju je sam tretman jako bolio, ali da se odonda osjeća kao da joj je netko skinuo ogroman teret s leđa i što je najvažnije glava je od tada nijednom nije zaboljela. Inače, također ima problem i s kralježnicom, ali kaže da se sada zaista sjajno osjeća.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju