Tretmani > Iskustva s liječnicima, terapeutima i terapijama

Atlas Profilax metoda

(1/12) > >>

pantaghana:
Da li netko ima iskustva s metodom atlas profilax?
Samo registrirani članovi mogu vidjeti linkove. Registriraj se ili Prijavi se

Bila bih zahvalna, ukoliko iskustvo podijeli s nama na forumu.

Kokolino, da li si ti cula za tu metodu? Neka iskustva?
Hvala i pozdrav!
Dodane riječi od strane adminstratora za lakše pronalaženje teme: atlasprofilax, atlas, profilax, profilaks, atlasprofilaks

Jasna:
Panthagana, koristim priliku da te pitam kako ti je sada nakon operacije? Inače, čini mi se zanimljivom ova postavka "da liječe uzrok, a ne simptome". Ako se pokažu OK, i ja bih potražila pomoć zbog glavobolje. Ponekad me boli po 5 dana  >:( i stvarno to više ne mogu podnijeti.

pantaghana:
Draga Jasna,

hvala na pitanju. Evo sada je vec 5 mj. proslo od operacije, i sve sam bolje. Jos uvijek sam na bolovanju, produzili su mi do Bozica, onda cu uzeti 2-3 tjedna godisnjeg i natrag na posao. Imala sam dosta problema s kukom, radila sam mjesec i nesto individualno s jednom izvrsnom fizioterapeutkinjom, a nakon toga krenula na vjezbe/fizikalnu na Sv.Duh. I bolovi u kuku su skoro isceznuli. Sve sto sam radila s tom terapeutkinjom, a i sto i dalje radim na Sv.Duhu se svodi na to da se promijeni moja kriva postura i krivi nacin hoda (koji su i doveli do problema s kraljeznicom, a kao posljedica i s kukom), i naravno, na jacanju muskulature. Tako da sada na Sv.Duhu radim vjezbe na pomicnoj podlozi, i hodam na traci. Ali, naravno, u ispravnom polozaju. Osim toga, idem svaki dan i na bazen, plivam ledjno 1km, provedem 15ak min u toplom jacuzziju, 15ak min u infracrvenoj sauni. Taj jacuzzi i infracrvena sauna mi jako pasu, toplina mi opusti misice. Hodam cca 1h dnevno, i vjezbam, jos doma 45 min-1h. Jednom tjedno idem i na jednu dobru masazu, isto kod jednog fizioterapeuta. I naravno, uz takav temeljiti rad, promjene na bolje se vide.  Moja zelja je bila da se dok pocnem raditi dovedem u sto bolje stanje, da mogu izdrzati 8h sjedenja. Tim vise sto znam da kada pocnem raditi, necu imati vremena provoditi sve ovo sto sada radim svaki dan.
Imam ponekad neke smetnje, kao sada zadnjih dana, neka laksa probadanja u nozi koja me boljela prije operacije, ali, mislim da se jos zivac nije potpuno oporavio (jer na potkoljenici jos uvijek nemam vracen osjet), pa su to jos neke reakcije od toga.
U svakom slucaju, stanje je puno puno bolje nego je bilo pred 3 mj. kada sam se vratila iz toplica i to me jako veseli.

worf:
Samo registrirani članovi mogu vidjeti linkove. Registriraj se ili Prijavi seDa li netko ima iskustva s metodom atlas profilax?
Samo registrirani članovi mogu vidjeti linkove. Registriraj se ili Prijavi se

Bila bih zahvalna, ukoliko iskustvo podijeli s nama na forumu.

Kokolino, da li si ti cula za tu metodu? Neka iskustva?
Hvala i pozdrav!

--- Kraj citata ---Djeluje zanimljivo,ali kao šta talijani kažu "provare per credere" ;D

pantaghana:
Samo registrirani članovi mogu vidjeti linkove. Registriraj se ili Prijavi seDjeluje zanimljivo,ali kao šta talijani kažu "provare per credere" ;D

--- Kraj citata ---

Da, i mene je malo strah "provare" zato bih voljela cuti ako netko ima iskustva. Na toj stranici ima jako puno napisanih iskustava, ali, na zalost, nikad ne znas je li to istina ili su oni sami to napisali.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju