Tretmani > Iskustva s liječnicima, terapeutima i terapijama

Glavobolja

(1/1)

vukmare:
Zadnjih pola godine muku mučim sa glavoboljom, nakon svih mogućih pregleda i snimanja dr. je zaključila da je glavoboljavjerojatno od stresa i nepravilnog držanja.
Ok, posao mi je takav da mi vrat pati jer većinu dana provedem u istom položaju ali trudim se sama si pomoći koliko mogu. Vježbam, istežem se,pazim kako sjedim (barem većinu vremena  :P) ali glavobolje su i dalje tu.
Kako sam dosta čitala i otvarala ajmo reći sve što je bilo imalo povezano za moj problem naletila sam i na podatak da se glavobolja može riješiti i ulošcima?!  Istina to je samo blog Ortopedixa ali dosta toga što su napisali je pogođeno. Šta mislite? Jel vrijedi probati?

ladyanita:
Dobro nam došli na forum.

Ja Vam stvarno ne bih znala ništa za reći ,pošto o vratnom djelu ne znam baš ništa. Samo znam kad su poblemi s gornjim dijelom kralježnice da se bolovi šire u ruke i glavu. Ne znam da li ste hodali na fizikalne terapije ? Mene je zimus bolio tarakalni dio,ali su mi struje pomogle i bol se više nije pojavila.
A prije kojih 6 godina sam imala užasne glavobolje,bila i na Ct-u. Prvo su rekli migrena ,ali je ipak na kraju krivac bio stres.

topalo:
Ja patim od glavobolja od dječije dobi. Sa 12 godina sam dobila migrene a onda kasnije s godinama javila se i nova vrsta glavobolje koja je dolazila izbstražnjeg djela glave. Migrene su takve kakve jesu i na njih je teško spriječiti , jedino što sam shvatila da mi je bolje popit lijek na vrijeme jer ako previše čekam onda je poslije potrebno više doza lijeka i duže traju. Glavobolja iz potiljaka mislim da dolazi upravo ono šta si ti rekla od nepravilnog držanja i njih sam uspjela riješit masažama ali je bilo potrebno odradit ciklus masaža kod fizioterapeuta ,prva dva tjedna svaki drugi dan,onda jedno mjesec dana dva puta tjedno ,pa jedno vrijeme jedanput tjedno i na kraju povremeno održavanje. I sad me ponekad zaboli u potiljku,popijem tabletu i idemo napred ali nije to više ni blizu kako je ponekad bilo.Navigacija

[0] Lista Poruka

Idi na punu verziju