Tretmani > Iskustva s liječnicima, terapeutima i terapijama

izbor fizijatra u sustavu HZZO-a

(1/1)

DadoZg:
Pozdrav,

Imam početne degenerativne promjene vratnog djela kralježnice i hiperlordozu (bio sam na magnetskoj koja je više manje uredna) koji se (u kombinaciji sa stresom) manifestiraju u ukočenosti i bolovima mišića leđa i vrata (uz to ide i smanjeni osjet u dlanovima).

Do sad sam bio kod tri doktora (privatnika) i svi su me samo "odradili" i poslali me na fizikalnu terapiju. Ove godine me žele poslati već treći put, a meni fizikalna uopće ne pomaže. Struja, magnet, laser su potpuno beskorisni u mom slučaju.
Lagano gubim vjeru u lječnike (u ovom slučaju) i imam dojam da mi se nitko od navedenih doktora nije stvarno posvetio svom poslu.

Kako god bilo htio bi savjet ili informaciju ako netko od vas ima iskustva s temeljitim i predanim doktorom (fizjatrom) u sustavu HZZO-a koji bi me pratio (na duži rok).

Ako nikome ne pada na pamet netko od doktora iz HZZO dajte mi preporuku za fizijatra iz privatne prakse s kojim imate pozitivnih iskustava.     

Hvala.

Istr:
Ekstenzije kraljesnice (stol za trakciju)...

mat2be:
Dado volio bih da ti mogu pomoći, ali svakako sretno u traženju fizijatra.
Ako nađeš zadovoljavajućeg svakako nam javi, bez obzira o kojem dijelu RH se radilo. :D

madagaskar:
Dado nipošto ne idi na stol za trakciju niti kiropraktičaru kada je vratna kralježnica u pitanju.
Meni osobno je u sedam godina svakakvih terapija i dvije operacije donekle pomoglo jedino namještanje Atlasa vitalogie metodom.
Pogledaj video


Samo registrirani članovi mogu vidjeti linkove. Registriraj se ili Prijavi se

Navigacija

[0] Lista Poruka

Idi na punu verziju