Tretmani > Iskustva s liječnicima, terapeutima i terapijama

Koliko često idete na kontrole?

(1/2) > >>

Jasna:
Ovo je pitanje za one koji su operirani. Koliko često idete na kontrole? Naime, ja nisam bila nešto više od godinu dana jer mi je uglavnom dobro, a kad nije - onda to rješavam vježbom. Ipak, osjećam se pomalo krivom i neodgovornom što već dugo nisam bila kod neurokirurga. On mi je bio rekao da ako bude trebalo, da dođem svakih 6 mjeseci. No, kako je uglavnom sve OK, ne da mi se čovjeka gnjaviti. Dakle, što mislite, ima li potrebe češće ići na kontrole? Što vi radite, koliko često idete?

pantaghana:
Ja sam bila prvi put, kako mi je neurokirurg rekao, nakon 3 mjeseca. Tada me narucio za 6 mjeseci. Kako ce biti poslije, ne znam.

deziderio:
Što se tiče kontrola više i ne idem,zadnji put sam bio skoro prije godinu i pol dana.Mislim da nema potrebe često ići,čovjek najbolje zna kako se osjeća.Ako se što pogorša put pod noge i neurokirurgu.

denis 68:
Kontrole pa recimo bit dosljedan te sljediti sve upute doktora ,mislim da bi trebao ić cjeli život jel u svakom nalazu stalno se piše doći na kontrolu tako ako imaš 2 do 3 oboljenja nema ti druge nego svaki mjesec ići i uvjek isto prićat,i zato ko što dezi rekao kad dođe do onog stani pani praši lječniku jel sljedit kontrole je psihićki sebe zamarat ,a što je čovjek slabiji psihićki i bolovi se povećavaju,zato ljudi uvatite se hobija ,rada, aako se može i što dalje od kontrola hahhah,ja sam neki dan išo iz radoznalosti na kontrolu UZ crijeva hahha, te mi dr onako u prolazu reko,znate gospodine imate i kamenac na žući morali bi ga operirat, a taj isti kamen ili ti ga stjena da kucnem nikad me nije zabolio ,ufffff i sad kad me nešto štrecne odma mislim da mi se kamen miće hahhaha ;)

Joško:
Ja sam bio 2,5 mjeseci nakon operacije. Za slijedeću kontrolu neurokirurg mi je rekao: "..po potrebi."

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju