Tretmani > Iskustva s liječnicima, terapeutima i terapijama
kvalitetan TENS uređaj
spinewarrior:
molim sugestiju oko kupovine tens uređaja. operirao sam kralješnicu 3 puta u i imam polineuropatiju (upala živaca),trebam tens protiv bolova,za stimulaciju živaca,perifernu cirkulaciju...koji model tensa mi predlažete ? također molim pojašnjenje oko 2-kanalnih,4-kanalnih,6- kanalnih uređaja te o čemu ovisi cijena jer vidim da o broju kanala ne, neki 2-kanalni imaju istu cijenu kao 6-kanalni. također neki tens aparati su deklarirani protiv bolova, neki stimulatori, neki masažeri pa me to također zbunjuje pri odabiru pa bih molio da mi odgovorite i pojasnite ove detalje koji me interesiraju,unaprijed zahvaljujem !!!
molim cijenjena iskustva i cijene uređaja i najkvalitetnije marke prema vašem mišljenju.
Denis:
Spinewarrior surfajući vidim da ima i onih jeftinijih uređaja a i jako skupih prenosnih uređaja tj profesionalnih koji se koriste u bolnicama,jako teško se odlućiti kao što kažeš,znam da sam u razgovoru sa fizijatrima dobijao odgovore na ta pitanja da neki srdnji uređaj ispd 1,000 kn ne kupujem,jer oni jeftini nemaju učinka,e sad da li je to stvarno tako nebih tvrdio,al eto sudimpo kadi za masiranje nogu koju sam platio nekih 250 kn da pušta balonćiće i vibracije koje uopće ne osjetić,te da je ista možda dobra za zdravog čovjeka koji je koristi ćisto radi opuštanja stopala,meni kažem nije dobra,al imaju i one skuplje,al nažalost niko mi u otropedskim centrima nemože garantirati od djelatnika ,a nedaju je na probu.Eto možda ako se dolučiš prvenstvenopitaj da li možeš probvati djelovanje aparata,jer vidim da tebi treba nešto bolje zbog bolova,mada cijena nemora bit ta koja će određivat kvalitetu uređaja.
Samo registrirani članovi mogu vidjeti linkove.
Registriraj se ili Prijavi se
spinewarrior:
ima li netko tko koristi tens da mi prenese svoja iskustva i sugerira aparat, marku i cijenu !!!
GSM:
Valjda ce frenky ovo vidjeti. On ima nekakav dobar TENS uredjaj i moze ti reci vise.
Denis:
Spine ja ti sa tim baš nemam iskustva al evo još jedan link aprata raznih modela
Samo registrirani članovi mogu vidjeti linkove.
Registriraj se ili Prijavi se
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju