Tretmani > Iskustva s liječnicima, terapeutima i terapijama

molim preporuku za dobrog doktora u Splitu i blizoj okolici

<< < (2/12) > >>

manuela:
hvala Kokolino! Mama je odavno napravila sve moguce preglede, cim je bol nastupila prije cca. pola godine. Kako je prezivjela rak dojke odmah se prepala najgoreg ali to na svu srecu nije. Svi organi su u redu. Svi ti bolovi u trbuhu su ocito nekakva refleksija boli u kraljeznici ili od tableta koje uzima. 
Jedino pozitivno sto sam danas saznala je da je bila kod nekog gospodina Pere (prezime ce mi naknadno javiti), inace makedonac koji je u mirovini i radio je navodno u vise bolnica i izvan bivse Jugoslavije. Napravio joj je nekakvu terapiju i evo vec drugi dan mama je bez tableta! Znaci da se bol vidno smanjila. Jako sam sretna zbog toga jer je to prvi pomak nakon 6 mjeseci. Ide iduci tjedan opet na terapiju kada ce mi reci prezime doktora i nesto vise o samoj terapiji. 

NISAM Pegula:
a mene je nakon gospodina Pere još više bolilo...Al nekoliko članova moje šire obitelji su jako često u Pere i zadoboljni su...Sad, moje mišljenje je da je njima dobro da nebi tako često morali ić, al...

pantaghana:
I meni je, kao i sestri Peguli, nakon gosp. Pere bilo losije.

denis 68:
Manuela mislim da će to najprije biti od kralješnice refleks i mene bolu bubrezi kad me boli kralješnica a kad mi je u stanju mirovanja onda me ni bubrezi ne bolu to je moje mišljenje

manuela:
nakon dva dana malih bolova mamu danas opet jako boli. Inace osijeca nekakvu nesigurnost u nogama. Ima osijecaj kao da bi joj se mogle "osjeci". Pretpostavljam da je i to povezano sa svime. Otisla je na bolovanje jer se sada i boji voziti auto s obzirom a te noge. Jel tko cuo za fizioterapeuta Tadina? On joj je rako da ima te nekakve "ljuskice". Ja sam si to zamislila kao kad reklamiraju sampone za ispucanu kosu pa prikazu ispucanu vlas. Jel to slucaj sa kraljeznicom da povrsinski popuca i stvori te "ljuskice" ? Ima li kakva terapija za to? Ja sam mali padobranac u svemu ovome. Zao mi je sto vi svi imate bolnu kraljeznicu i sto ste "strucni" u svemu ovome. Ja osim vas nemam koga pitati.
pozdrav svima i zelim vam dane bez boli!

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju