Da se razumijemo Jopane, ja nemam dobro mišljenje o ravnatelju Vlahušiću. Imala sam ga prilike jednom službeno upoznati i nije mi se svidjelo što se samo poziva "na vrhunske stručnjake iz inozemstva". Tada još nije bio počelo ovo s kralježnicom, ali sam vidjela da dosta pati od "vrhunskih imena", nešto otprilike kao kad se netko fura na odjeću s markom. Ocjenila sam ga kao hvalisavca kojemu je potrebno da mu stalno netko diže ego. No to moje mišljenje, koje može biti i krivo jer je naš razgovor trajao vrlo kratko, ne daje mi za pravo da ocjenjujem kako on radi kao ravnatelj i liječnik. Za takvu ocjenu morala bi imati jako puno podataka i morala bi biti kompetentna za takvu vrstu posla.
Da se meni dogodilo to što i tebi (pogotovo što si psorijatičar i konstantno primaš kortikosteroide), obratila bi se Ministarstvu i svakako podigla tužbu protiv bolnice. No ja ne bi ni naivno uletila u takvo što, u svakom slučaju pitala bih da vidim što piše u tom ugovoru prije nego li bilo što počnu raditi na meni. To bi generalno trebala biti poruka svim pacijentima koji na brzinu traže spasonosna rješenja. Shvaćam da te boli i shvaćam da se osjećaš prevareno, ali ponavljam - jedino gdje može dobiti nekakvu pravdu je sud. Ovaj forum i Bojan sigurno nisu krivi što si se ti odlučio otići u Dubrovnik, i što si tamo, kako kažeš, prevaren.