Tretmani > Iskustva s liječnicima, terapeutima i terapijama
Operacijsko lijecenje u Dubrovniku
madagaskar:
Ma u pravu si Jopan. Mafija.
luna:
Ja sam još relativno dobro.KO me operisao pojma nemam. vidila sam dva doktora iz Hrvatske kad sam bila na pregledu(sad bi trebala zarovit papire) pogledali CT. POkazali nekome koga ja nisam vidila. Nakon operacije s nekim sam razmjenila par riječi dobila pismenop uputstvo.. malo je bilo čudno u najmnju ruku.Ali za sad je ok. Istina u zadnje vrijeme imam sitne bolove al ni blizu kao što je bilo prije operacije. hernija diska još postoji..al koblacijom s emislim i ne može ukloniti.
luna:
Tri godine od koblacije U Dubrovniku ... I bi fino.A onda ponovo zaboli.I to još gore.I tek tad saznam da je samo živac faktički bio umrtvlhen. Da ne bude zabune nisam baš očekivala da mi mogu ukloniti dvije hernije ..a što s etiče pitanja .. kkao pittai.. Istina na pregled te prime ljubazno, kažu da će sve biti kako treba.. ne pojasne da je privremeno.Nakon operacije ostave "cirkularno pismo".Isti za sve pacijenate.A doktora čestito i ne vidjeh. ili sam bila pod narkozom... ;)A ja još od puste sreće pšto ne boli prije neki mjesec pobacah svu dokumenataciju.sad ponovo...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju