Tretmani > Iskustva s liječnicima, terapeutima i terapijama

Operacijsko lijecenje u Dubrovniku

<< < (2/67) > >>

bojan:
Pozdrav, ja sam malo "cenzurirao" poruku predhodnu poruku. Nadam se da nitko nece zamjeriti pogotovo ne Neurokirurg. Ne bi volio da bilo tko od nas na forumu, a i citav forum dodje u probleme. Zbog toga takav nepopularan potez. Mozemo naravno raspraviti o tome. Ne bi htio da netko ima mogucnost podizanja tuzbe i slicno.

davor:
Bojane,

Molim Vas da dvaput razmislite prije nego brišete postove neurokirurga, jer mislim da ga trebamo držati kao kap vode na dlanu, pošto gdin ima strpljenja odgovarati na naša pitanja, a u samo nekoliko postova razjasnio je mnoge stvari koje su neke od nas mučile godinama ali nismo mogli doći do  pravih odgovora.

bojan:
Razmislio sam jako dobro i nije mi svejedno zbog tog brisanja. Bilo kakvo brisanje je nepopularan potez. Pogtovo u ovom slucaju. Radi se o tome da se bojim da bi neke stvari mogle potaknuti podizanje pravnih radnji. To je jedini razlog. Budemo sve dogovorili.

kokolino:
POtpisujem u cijelosti post kolege neurokirurga. Upoznata sam sa prilikama u Dbk bolnici, poznam i vrh Uprave, te način njihovog razmišljanja te kako razvijaju zdravstvo dolje na Jugu, znam što  i kome su ti strani liječnici radili. Sramotno je kako netko pa makar bio vrhunski stručnjak, može doći u našu zemlju i bez dozvola raditi što radi. Neki su sebi dozvolili da državne bolnice pretvaraju u "privatne prćije" i od njih stvaraju hotele i privatne novčane aranžmane dok običan puk ne može ni blizu, a kad bude upućen od strane svog obiteljslog liječnika pod sumnjom na akutni infarkt miokarda ili moždani udar buide vraćen brzinom svjetlosti pod izlikom da "nema mjesta". Pitam vas ja da li bi kolega neurokirurg i ja mogli tako upasti u Izrael i  usred Tel Aviva u državnoj bolnici raditi makar to bila samo mikroinvazivna kirurgija ili rehabilitacija. Zapamtimo, cijenit će nas u svijetu onoliko koliko se mi sami cijenimo.

worf:
Samo registrirani članovi mogu vidjeti linkove. Registriraj se ili Prijavi sePOtpisujem u cijelosti post kolege neurokirurga. Upoznata sam sa prilikama u Dbk bolnici, poznam i vrh Uprave, te način njihovog razmišljanja te kako razvijaju zdravstvo dolje na Jugu, znam što  i kome su ti strani liječnici radili. Sramotno je kako netko pa makar bio vrhunski stručnjak, može doći u našu zemlju i bez dozvola raditi što radi. Neki su sebi dozvolili da državne bolnice pretvaraju u "privatne prćije" i od njih stvaraju hotele i privatne novčane aranžmane dok običan puk ne može ni blizu, a kad bude upućen od strane svog obiteljslog liječnika pod sumnjom na akutni infarkt miokarda ili moždani udar buide vraćen brzinom svjetlosti pod izlikom da "nema mjesta". Pitam vas ja da li bi kolega neurokirurg i ja mogli tako upasti u Izrael i  usred Tel Aviva u državnoj bolnici raditi makar to bila samo mikroinvazivna kirurgija ili rehabilitacija. Zapamtimo, cijenit će nas u svijetu onoliko koliko se mi sami cijenimo.

--- Kraj citata ---

Potpisujem!!!

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju