Tretmani > Iskustva s liječnicima, terapeutima i terapijama

Operacijsko lijecenje u Dubrovniku

(1/67) > >>

denis 68:
Što mislite o operaciskom ljećenju u dubrovniku molim komentare i mišljenja  :o

kokolino:
Nije za svakog i nije dugog vijeka. Neurokirurg bi nam mogao malo detaljnije to objasniti ,ja nisam toliko kompetentna.

denis 68:
Neznam probao sam sve al ništa od navedenog nije pomagalo  jedino mi možda ostaje operacisko lječenje mada čisto sumljam da će i poslje toga bit ok jel pravila su ista nesmiš ništa radit moraš vježbat tako da nevidim kraj ovim problemima u biti po meni nerješivi ne podcjenjujem medicinu al mislim da još nije dosta napredovala u nekim segmentima ;)

kokolino:
Pusti Židove i Andra V. u Dubrovniku. Pođi kod naših neurokirurga.

Neurokirurg:
E pa krasno da se netko sjetio otvoriti temu Dubrovnika.
Neurokirurzi su prošli tjhedan imali neurokirurški kongres i tom prilikom sam posjetio dubrovačku bolnicu da naprosto vidim sta se tamo radi, a zatekao sam: [PRIVREMENO IZMJENJENO OD STRANE ADMINISTRATORA FORUMA]
Ali da ne mislite da su metode, tj. neke od metoda koje oni upotrebljavaju loše, to naprosto nije istina no međutim istina je da su tamo maksimalno nekritično primjenjene i kod onih bolesnika kod kojih to nije indicirano. Uspjeh tih metoda je upitan ali u principu Zidovi koji zamo rade svakom bolesniku daju jednu kombinaciju lijeka u operirano mjesto tako da je svima bolje, bar dok traje djelovanje lijeka a to može biti i nekoliko mjeseci.
A da ne govorim da oni nemaju radnu dozvolu za operacije u hrvatskoj, da nisu nostrificirali licencu, da je to sva na crnjaka i ono što je najvažnije mi operiramo njihove neuspjehe jer oni više neće imati posla s operirnim bolesnicima. A u svakoj kirurgiji ima komplikacija.
To sve spada u područje MINIMALNO INVAZIVNE KIRURGIJE kralješnice o kojoj možemo diskutirati ako bude zainteresiranih.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju